Słaby serial - pokręcony i motyw serialu miłość dwóch kobiet. Co to miało być ... Nawiedzony dom na wzgórzu to był film i akcja 100 %. netflix już nie potrafi nagrać filmów - normalnych bez homo?
Serial dla tych, którzy kochają głębokie dialogi i analizować. Nie polecam dla tych, którzy wolą szybkie tempo i są homofobami.
Analizować w jakim sensie ? Ja nie jestem ani trochę homofobem i lubię filmy/seriale oparte na dialogu. Po prostu oczekiwałem czegoś innego i się zawiodłem ot co:)
Dialogi przynajmniej według mnie w wielu miejscach były naciągane i najzwyczajniej mdłe. Serial po pierwszych czterech odcinkach mógłby się skończyć.
Homofob kto to wymyślił - to my mamy bronić normalność, ale mimo to My mamy się tłumaczyć, że jesteśmy normalni - chyba nie rozumiesz filmów z treścią dorośnij...
Myślę, że masz problem ale nie martwi mnie to, bo ty go masz. Tak czy siak.. Witaj w rzeczywistości bo nie tylko jedna orientacja seksualna istnieje na świecie
Tak jak już wspomniałem masz problem, zazwyczaj ci co najgłośniej krzyczą, mają coś do ukrycia.