PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9313
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Zobaczyłem zwiastun i jestem zawiedziony.Liczyłem na coś ciekawego a ten serial to zrzynka ze wszystkich horrorów ostatnich lat.
-mamy dziecko rysujące dziwne rzeczy
-wizje
-zdjęcia na, którym zginęli wszyscy poza głównym bohaterem
itd

Fakt efekty wyglądają całkiem dobrze no i uwielbiam Adamczyka ale zapowiada się żenada.Realizacja będzie na wyskim poziomie ale scenariusz to odsmażany kotlet.

Wojtek_dpo

Tak jeszcze dodam,że mimo wszystko dobrze,że TVN robi ten serial.Tego typu serialu jeszcze Polacy nie zrobili.Może kiedys zrobią coś naprawdę dobrego.

Najlepszy polski serial:

GLINA

Wojtek_dpo

Jeszcze nie oglądałeś serialu a już wiesz że scenariusz jest do kitu. Ale fakt trailer mnie nie powalił. Nie rozumiem tych ochów i achów. Wygląda mi to znowu na amotorszczyznę jak w większości polskich seriali. Co z tego że gra tam adamczyk czy zamachowski, jak już widzę tego gościa z samego życia w roli doktora. Znowu będzie tak że po prostu ci aktorzy po prostu "odegrają" swoje role a nie wcielą się w swoich bohaterów.

Wojtek_dpo

uważasz że te rysunki są zerżnięte? to tak jakby jakieś dziecko w jakimś filmie dłubało w nosie a ty byś stwierdził że to kopia z innego filmu bo tam też dzieciak to robił. Dzieci po prostu często przelewają myśli na papier,każdy psycholog ci to powie, i musze cię zmartwić motyw ten wcale w the ring nie pojawił się po raz pierwszy

ocenił(a) serial na 5
pobandzie

Ja się tylko boję, że co scenę będzie mi się przypominał jakiś serial lub film, no i zamiast serialu będę miał przypomnienie. TVN chyba wszystkie swoje seriale zerżnął, nawet "Na Wspólnej", więc nie ma zbytnio co oczekiwać oryginalności.

wilkszary

"Na Wspólnej" z czego jest zerżnięte?

Pamiętam, że tylko logo tego serialu było plagiatem i był spory skandal.

użytkownik usunięty
_MAX_

Wystarczy wejść na Wikipedię, żeby dowiedzieć się, że przed polską wersją emitowana była wersja niemiecka i węgierska.

"uważasz że te rysunki są zerżnięte? to tak jakby jakieś dziecko w jakimś filmie dłubało w nosie a ty byś stwierdził że to kopia z innego filmu bo tam też dzieciak to robił. Dzieci po prostu często przelewają myśli na papier,każdy psycholog ci to powie, i musze cię zmartwić motyw ten wcale w the ring nie pojawił się po raz pierwszy"

Jak byem may to te przepowiadaem przyszo malujác kredkami na papierze

Wojtek_dpo

Nie wiem jak możesz oceniać film po gównianym trailerze, który ma po prostu na celu zachęcić szerszą grupę ludzi do obejrzenia chociaż pierwszego odcinka. Najpierw trzeba serial zobaczyć.
Jednak co do jednego się z Tobą zgodzę, Glina - najlepszy polski serial.

ocenił(a) serial na 1
Wojtek_dpo

nie wiem, ale mi się zdaje ze to będzie jakaś ostra lipa...

ocenił(a) serial na 7
Boskigrom

A dla mnie najlepszy do tej pory:''Oficer'' i ''Trzeci Oficer:D
Ale kto wiem może ta klasyfikacja nieco się zmieni:D

WOLVERINE55

Popieram, OFICER - najlepszy polski serial kryminalny.
ZŁOTOPOLSCY - najlepszy polski serial obyczajowy (telenowela)

ocenił(a) serial na 4
Skeletor

Zenada to pisz jak zobaczysz przynajmniej kilka osciknkow ja bie pozwiastunie znalazl sie znawca z bożek łaski.

kinoman85

wlasnie ciekaw bylem skad tyle glosow juz przed emisja pierwszego odcinka.
a najlepszy serial to oczywiscie "pitbull"! :)