PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9315
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

TVN nieźle kasy żłopie na tym serialu. 3 reklamy?! To w oszukać przeznaczenie było tyle a film trwał ponad 90 minut. Ledwo coś się zdąży rozkręcić a już pojawia mi się na ekranie kurewsko wkurzająco uśmiechnięty Hajzer z Vizirem na billboardzie. W takich chwilach mam ochotę opluć telewizor.
Co do odcinka 4. to ciekawy, każdy następny widzę coraz lepszy. Jak interpretujecie końcówkę gdzie Nieznajomy się uśmiecha i usuwa z listy potencjalnych denatów Więckiewicza a w następnej scenie ten dostaje łopatą przez łeb?

użytkownik usunięty
kubagame

Dlatego ja oglądam w internecie (mamę też wciągnął serial, a z komórki mało co korzysta, to zapłaci te 4.88 i ja skorzystam :D)

A tu na FTP IP: 192.168.0.101 są odcinki do pobrania, Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
kubagame

Nie wiem w jaki sposób doliczyłeś się 3 reklam. Ja widziałem (jak zwykle zreszą) 2 reklamy - no chyba, że specjanie dla Ciebie została nadana wersja 3-reklamowa :D

kubagame

Cytat: "TVN nieźle kasy żłopie na tym serialu."

Odkrycie Ameryki! Stacja komercyjna zarabia na reklamach! Normalnie ewenement na skalę światową! Sprawdź sobie, ile w USA jest przerw na reklamę w 40-minutowym serialu.

I jeszcze jedno: Chajzer piszemy przez "Ch".

ocenił(a) serial na 6
direct39

Przerw w USA jest więcej ale reklamy są znacznie krótsze (w ciągu godziny reklamy trwają łącznie koło 15 minut a tyle czasami trwa jeden blok na TVN lub Polsacie :P)

Dobos

Zgadza się. I moim zdaniem tamci widzowie mają gorzej, bo nie zdążą w czasie tych krótkich reklam nic zrobić.
U nas, jak jest przerwa np. w "Naznaczonym", to wiadomo, że będzie trwała przynajmniej 6-7 minut i można na ten czas wyjść z pokoju, a w USA blok reklamowy może trwać 3 minuty albo tylko 30 sekund, przez chcąc nie chcąc, widz nie może odejść o TV i ogląda reklamy.

ocenił(a) serial na 7
kubagame

bez przesady...mamy 2 przerwy reklamowe nie 3

Cinema2009

ja juz sciagnalem 5 odc. z http://peb.pl zadnych reklam nie bylo

użytkownik usunięty
backu

Backu jesteś aresztowany, masz prawo milczeć...Pozdrawiamy CBŚ WDSP ( Wydział Do Spraw Piractwa )!!!

CBŚ nie pisało by posta na forum tylko brało się do roboty łosiu :(

użytkownik usunięty
kubagame

aha ok, spaliłem akcję następnym razem nam się uda!

kubagame

no, juz jest dostepny szosty...

za krótki <br/>