PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9315
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

7 odcinek

ocenił(a) serial na 8

SPOILERY !!

Denerwuje mnie trochę " w poprzednich odcinkach" bo jak ktoś nie ogląda na
bieżąco to i tak nic nie skuma, za długi wstęp no ale nieważne. Odcinek 7
b. dobry imho - piękna gra wszystkich aktorów, zdecydowanie odcinek
Zielińskiego chociaż Szyc też super. Zaczyna się wyjaśniać co raz więcej,
myślę, że umiejętności matematyczne Krala zostały bez jego zgody i
świadomości wykorzystane w jakichś operacjach militarnych (scena z
zapisanymi ścianami). Zobaczymy co dalej ;-)

gulii

Ja jestem najbardziej ciekawa tego co zrobił Kral, że tyle ludzi przez niego zginęło. A co do 7 odcinka to bardzo mi się podobała rola Szyca i ta końcówka w sądzie- genialna!

violusek

Najlepszy ze wszystkich dotychczasowych odcinków. bez dwóch zdań. Po naprawdę kiepskim odcinku nr 6 miałem zamiar dać sobie spokój, aczkolwiek cieszę się, że tego nie zrobiłem :)

ocenił(a) serial na 7
Domin_X

Zdecydowanie na plus ten odcinek. Znakomicie odegrane role zabójcy i adwokata. Sceny w sądzie znakomite. Naprawdę zakończenie genialne:) Szczerze to bardziej niż wątek Kraala zainteresowal mnie wątek postaci granej przez Szyca. Nieznajomy od początku mi pasuje. Pan Bazak wrócił w dobrym stylu.

Na minus
- córeczka Kraala, grana przez Julię Wróblewską to aktorski obraz nędzy i rozpaczy
- tajna organizacja mnie nie przekonuje. W ogóle "Waldek ze Złotopolskich" to niestety ciągle postać bardzo przypominająca tą ze Złotopolskich ( a wystarczuy przypomnieć jak w Trzecim Oficerze zmienił się Bartłomiej Topa, czyli Zenek ze Zlotopolskich) I tu wlasnie slabosc aktora ktorego nazwiska niestety zapomnialem.

najlepszy odcinek:)

baqq_1990

Zgadzam się w zupełności :) Najlepszy odcinek jak dotąd i te zakończenie w sądzie byłe naprawdę świetne no i chyba nikt tego się nie spodziewał prawda ? :) Mam nadzieję ze następne odcinki będą miały taki klimat jak ten :D

19sawyer91

Zakończenie genialne - teraz tylko czekać na kolejny rozwój wypadków.

ocenił(a) serial na 8
el_perrito

A mi najbardziej podobała się szóstka chociaż siódemka nie jest wcale gorsza. Robi się ciekawie. Wie ktoś ile odcinków jest w pierwszej serii?

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 3
Dobos

Kto był ofiarą Nieznajomego w 7 odcinku?

ocenił(a) serial na 7
goro_007

Bardzo lubię Szyca ale jakoś mi niczym szczególnym w ''Naznaczonym'' nie zaimponował, Zieliński bardzo fajnie zagrał no i pani Ostrowska moim zdaniem zupełnie nie pasowała do roli....
To syndrom jednej wiadomej roli w tym przypadku.
No a poza tym w końcu nieznajomy został nazwany jakoś inaczej przez tego zakonnika.

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Zakonnik przeczytał w jakieś książce po łacinie, że Strażnika Sumienia pokona wybraniec, a liczba jego 7532. Liczba ta była jednak zapisywana cyframi (VIII V III II). Warto zauważyć, że są to liczby pierwsze.

ocenił(a) serial na 7
goro_007

Dominik Lewandowski (morderca) grany przez A. Zielińskiego.

Ja jestem ciekaw, czy ta pani prokurator przeżyła.

ocenił(a) serial na 10
Scotus

Według mnie nie, zresztą ten wątek i tak nie będzie kontynuowany.

Odcinek naprawdę świetny, tylko sytuacja z tym prokuratorem mnie denerwowała. Dlaczego on nie wysiadł?

ocenił(a) serial na 7
emdzej

Być może nie będzie, choć z drugiej strony wciąż postać grana przez B. Szyca jest adwokatem T. Krala.

ocenił(a) serial na 7
Scotus

Facet był zapewne w szoku i nie zareagował w porę ta tylko moja teoria.

emdzej

No właśnie. Czemu on siedział w tym aucie i patrzył, jak zaraz zostanie wepchnięty pod pociąg? Co prawda ta śmieszna ciężarówka go zostawiła, ale niesmak po głupiej scenie pozostał.

użytkownik usunięty
baqq_1990

"Waldek ze Złotopolskich", czyli agent Rybarczyk to Andrzej Nejman, jesteś na Filmwebie, przeciez mogłeś sprawdzić kto gra agenta lub Waldka ;)