W moim odczuciu najgorszy odcinek pod względem aktorskim. Wcześniejsze odcinki może nie były rewelacyjne, ale przynajmniej poziom aktorski był wysoki. Dowiedzieliśmy się wreszcie co ma na sumieniu Kral. Historia florecistek taka w miarę, da się obejrzeć. Jak na razie serial stoi u mnie tak w pograniczu 6,7/10. Co chodzi o poszczególne odcinki to zdecydowanie odcinek 7 najlepszy, następnie 2 i 5.
Zwiastun 9 odcinka napawa optymizmem. Bądźmy jak najlepszej myśli.
Pozdrawiam :)
Odcinek 8 bardzo dobry aczkolwiek poprzedni lepszy.Nieznajomy nieźle się wkurzył że nie wszystko poszło po jego myśli;p.Czekamy teraz na ring i Daniela Olbrychskiego.
PS:Dobry motyw Z Happy End i tajniakami;pppp
Z wątków humorystyczny warta jest też wspomnienia para "błyskotliwych" policjantów.
policjanci zdecydowanie na plus:d i Ci agenci z Happy End :D..odcinek slabszy od poprzedniego. Nie zapominajmy jednak, że 7 odcinek byl najlepszy.
Moim zdanie aktorsko wcale nie było tak słabo chyba, ze bardo na serio bierzesz pod uwagę grę tej małej. Poza tym było całkiem nieźle i Segda i Kominek nie zagrały źle. Odcinek w moim przekonaniu słabszy od 7 czy 5 ale i tak lepszy niż 2, 4 i 6. Aktorsko moim zdaniem było OK.
niestety, jest coraz gorzej - obejrzałem odcinek 9 właśnie i dalszy zjazd w dół... scenariusz ma mielizny, jak można było przewidzieć, od 6 odcinka gdy praktycznie wszystko się wyjaśnia, spadło napięcie, akcja toczy się na siłę. 9 odcinek o bokserach jak dotąd najsłabszy, poprowadzony bez sensu i bez pomysłu....
Również obejrzałem 9 odcinek i wypada blado. Czy najgorszy? Nie wiem, ale czy da się zrobić gorzej niż 1 odcinek?