PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9313
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Uważam że pora emisji środa i godzina 21.30 jest nie najlepsza:) Zresztą pora emisji jakiegokolwiek serialu w TVN jest zawsze dziwna. W Tv publicznej czy to w zagranicznych stacjach sztandarowe seriale maja premierę w godzinach największej oglądalności tj ok 20 i przeważnie na początku tygodnia.

Powiecie że czepiam się na siłę ale wystarczy spojrzeć w program tv i stwierdzić ze TVN seriale traktuje troszkę nie poważnie, poza oczywiście brzydula i innymi tasiemcami które są samo-zwanymi HITAMI :).

Cziken

Moim zdaniem środa 21:30 to dobra godzina. Inne stacje nie emitują w tym czasie jakichś hitowych seriali.
Ogólnie TVN ma tak skonstruowaną ramówkę, że trudno ot tak coś do niej wcisnąć.
Sam widzisz, że tej jesieni nie ma "You Can Dance" i pewnie tylko dzięki temu w końcu emitują "Naznaczonego", bo przecież serial był gotowy już na jesień 2008, ale nie było dla niego miejsca w ramówce.

ocenił(a) serial na 9
direct39

W ogóle TVN zszedł na psy do reszty. Same denne "paradokumenty" - w11 wydział śledczy, detektywi, sędzia anna maria wesołowska, sąd rodzinny itp. Toż do nawet poniżej dna!Do tego rozmowy w toku i nudne do bólu tańce z gwiazdami i mam talent
Gdzie FILMY????
Gdize dobre seriale?????

ogonktorymachapsem

Po części mogę się z Tobą zgodzić, bo "Sędzia Anna Maria Wesołowska" i "Sąd Rodzinny" też mi się jakoś nie podobają zbytnio. "W-11" i "Detektywi" jeszcze oblecą, chociaż szału nie ma. "Rozmowy w toku" dawniej były fajne i ciekawe, a teraz są tak głupie tematy, że aż dziw, że ktoś to jeszcze ogląda.

direct39

Mnie najbardziej boli że ściągają Serialowe Hity z zagranicy i puszczają je we wtorki o 23.30... a takie w11, czy na wspólnej leci o 20 w11 o 20.45 no proszę was . mogli by zrobić jakiś dzień serialowym tak jak Tvp 1 np ma czwartki po 20 lecą sensowne seriale.

Temat sądów rodzinnych i innych bzdur pomijam bo to jest tragiczne.

Cziken

"Mnie najbardziej boli że ściągają Serialowe Hity z zagranicy i puszczają je we wtorki o 23.30"

No właśnie. Ja rozumiem, że "Californication" czy "Dextera" po prostu nie można puścić wcześniej, bo są od 18 lat, ale "Fringe" czy "Supernatural" są od 12, a lecą o tej samej godzinie. Przecież można by było w piątek zamiast 2 filmów w paśmie Superkino puszczać jakiś dobry serial o 20:00, a o 21:00 film albo chociaż film o 20:00, a serial po filmie.

direct39

najlepszy był by czwartek lub środa ok 20 wtedy inne stacje puszczają seriale lub badziewne filmy;) zresztą dex i californication przez tłumacza są serialami który śmiało mogą oglądać dzieciaki, ugrzecznienie tych seriali to profanacja.

Cziken

I to jest bez sensu. Tłumaczą serial dla dorosłych, który i tak musi być po 23:00 nie używając ani jednego przeklnięcia. To już jest kompletnie nieporozumienie.

A czy dzieci spokojnie mogą oglądać "Californication"? Nie wiem, czy go widziałeś, ale zakładam, że tak, skoro się o nim wypowiadasz. Moim zdaniem nie za bardzo się nadaje dla dzieci, mimo grzecznego tłumaczenia.

direct39

Bardziej mówiłem o dzieciach i dexterze po odwulagryzowaniu :) Sceny śmierci nei są aż tka brutalne, zważywszy an to ze zacząłem oglądać ostatnio NCIS o 15 gdzie zwłoki czy fragmenty ciała to widz ogląda w każdym odcinku. + do tego wizyta w prosektorium gdzie profesorek wszystko ładnie układa na stole i opowiada.

Cziken

Nie wiem czemu, ale przegapiam ten serial... zupełnie zapominam, że jest... też mi się nie podoba emisja środowa, bo w ten dzień zapominam o tym. A może to oni za mało reklamują?

Dziewczynka_bez_zapalek

Zdecydowanie zła pora. Serial "Naznaczony" (tudzież "Naciągany") powinien być puszczany o 19.00 na jedynce, to najlepsza pora dla tego serialu.