PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9313
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Przewidywalno-zaskakujący serial ze słabym aktorstwem, za długimi ujęciami, lecz ze świetnymi efektami wizualnymi dają ciekawe połączenie, które intryguje i przyciąga do ekranu.
Jak najszybciej obadam następny odcinek.
Jak na razie mocne 7/10.

użytkownik usunięty
dKc

Efekty nawet wyszły...Chodź dla mnie to nie była "dziewiątka" tylko co najwyżej "siódemka",ale cóż.Wkurzające reklamy :/

Czekam na nastepny odcinek bo sie ciekawiej robi...

dKc

jak dla mnie Adamczyk i Grabowski to jedni z najlepszych polskich aktorów. Ta mała mnie jedynie irytuję.
Moim zdaniem akcja za bardzo się wlecze, film robiony trochę na siłę, tak jakby ktoś podpatrzył kogoś perfekcyjnego i trochę gapowato go naśladował...
Troche mi tu było brak sensu, bo duch zachowywał się jakoś tak dziwacznie, w sensie, ze tak jakoś absurdalnie. Tu sie pojawia, tu znika, dzwoni z budki i ma jakis notes...
Ujęcia kamery i muzyka na plus...

Ogolnie spoko, nic mnie nie śmieszyło po za tymi gasnacymi lampkami, kiedy szedł Nieznajomy... :)

kasiaaa7891

Adamczyk nie pasuje mi do tej roli... Jak dla mnie serial zyskalby gdyby zamiast niego gral Chyra albo nawet Szyc.

użytkownik usunięty
kusmider2222

A mi Adamczyk pasuje mi tutaj.Niemal jak ulał.Szyc i tak ma role w serialu więc poczekajmy :)

No co wy, Szyc?? Ja uwielbiam Szyca, ale pękałabym ze śmiechu jakbym na niego patrzyła... Za to Chyra pasuje mi do czarnych charakterów...
Jak dla mnie Adamczyk pasuje. To nie ich wina, że serial jest niedopracowany pod względem fabularnym, wiec nie czepiajmy sie jednych z lepszych polskich aktorów...

ocenił(a) serial na 7
kasiaaa7891

A ja widziałem parę ujęć jak i Grabowski i Adamczyk grali żenująco. Dziewczynka zresztą też, ale jest młoda, nie oczekuję o niej zbyt wiele.
Grabowski: pierwsza scena i jego przerażona sztuczna mina.
Adamczyk: scena z Afgańczykiem.

dKc

hmm, no nie wiem, ja uwazam, ze Grabowski gra dobrze, Adamczyk może jeszcze się uczy. Zreszta mi jest ciezko oceniac polskich aktorów, no nie wiem, jakoś nie potrafię... Zawsze się ich krytykuje... Myślę, że to nie jest kwestia aktorów...