PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9308
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

a nie widzieliscie.widzieliscie zwiastun,a nie ocenia sie ksiazki po okladce.geniusze.żal.

Jane_Mary20

hehe, jak ja kocham to słowo "żal"
ale nie o tym chciałam pisać, chciałam Cie tylko poprzeć ;) ehh, to jest rzecz która mnie na fw najbardziej drażni, ale cóż, niestety ten portal schodzi na psy...

Jane_Mary20

Właśnie oglądam jak na razie jakkolwiek nie lubię polskich produkcji bo wg mnie są to albo lektury albo zapychające czas antenowy komedie (nie licząc klasyki typu sami swoi czy jak rozpętałem II wojnę św.) to ten serial pozytywnie mnei zaskoczył. A ocen mas rację już trochę jest i słowo "żal" jest jak najbardziej na miejscu. Dla niektórych to chyba gra przeglądarkowa symulująca krytyka ;).

użytkownik usunięty
Virek1987

Coraz więcej ocen. A czy serial można ocenić po jednym odcinku? Nie warto zerknąć chociaż na jeszcze jeden?

jest tez opcja na ocenianie kazdego odc z osobna.Ja z takowej korzystam ;) ale fakt faktem inne imbecyle oceniły po zwiastunie ;///

Virek1987

ja takze obejrzalam i uwazam,że sie niezle zapowiada.Jest ciekawa fabuła, dobra obsada-co takze jest wazne i muzyka-nie zdarza sie u naas czesto od rewelacyjnych "odwroconych".Jest to takze zdaje sie pierwszy taki serial o jakims zabarwieniu nadnaturalnym.Cos nowego! 1 odcinek oceniam na 9.Wciagnal mnie ciekawe czy im dalej tym bedzie lepiej.