PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9313
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Jaki jest wg. was? Warto go wogóle zaczynać,czy to kolejny "polski serial" ? Jak widzę w obsadzie Adamka to nie za bardzo co się cieszyć, że serial będzie dobry dla młodzierzy. Tak, aktor potrafi na zawołanie uronić łzy, smarkać, płakać, narzekać, pouczać, histeryzować, ale to wszystko...
Zacząłem oglądać przystań i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem jak na polski seriali to nie jest wcale taki zły. Widziałem, że akcji nie będzie, wiele nie dociągnieć, ale można spokojnie oglądanąć, nawet polecam :) I po Przstanie właśnie nabrałem ochote na jakiś inny serial, nowy, ale nie wiem jaki. Więc jak widzicie Naznaczonego?

Logan_Cole

Jakby Ci to powiedzieć... Odcinki mają bardzo nierówny poziom. Pierwszy na ten przykład jest średni, drugi niezły, a trzeci znów średni. Zdarzają się epizody świetne (Np "Dziewiąta ofiara") i takie, będące od początku do końca niewypałem (Np "Sprawy niedokończone") Jeśli przymknąć oko na drobne absurdy, (Typu lustro w izolatce szpitala psychiatrycznego) to serial jest całkiem całkiem.