jamnik ubrany w blond perukę zagra lepiej córkę Adamczyka niż to wytrzeszczone małe badziewie. A tak zupełnie poważnie, czy nikt nie zwrócił uwagi, że ta mała oprócz tego, że jest kiepska jak pogoda w Dziwnówku pod koniec listopada, to jeszcze gapi się prosto w kamerę??? Pierwszy raz tego bajtla widzę, ale nie wróży dobrze. To pewno córka jakiegoś znajomego, czyjegoś kumpla od ciotecznej siostry szwagra producenta - jak to w naszym rodzimym siole bywa. Za to z zaciekawieniem obserwowałem tego w kapeluszu, bo to dawno przeze mnie nie widziany pułkownik Kuklinowski z "Potopu". No jak to motto kapelusznika podsuwało: "każdy zapłaci", czy coś tam, za coś tam, coś tam. I TVN zapłaci kiedyś za produkowanie gówna na skalę masową.
Acha zapomniałem dodać, że Grabowski jako szyper był niezły. Może to to się rozwinie, ale TVN musi sporo zmienić.
Grabowski rzeczywiście ma się pojawiać jeszcze w serialu. A co do tej dziewczynki, to z tego co się orientuję to jest już od kilku lat promowana przez polską kinematografię jako jakieś cudowne dziecko, takie urocze i rozczulające. Pojawiła się już też w dosyć istotnej roli w "Tylko mnie kochaj" (swoją drogą film tragiczny), oraz w jakimś jeszcze serialu, nie pamiętam już.
Dziękuję.
"Cudowne dziecko"???? O rany... Tak potem wygląda nasza kinematografia. Takie dzieci, jakie ich chowanie.
Pozdrawiam
Pewno jeszcze oprócz zapowiadanych 13 odcinków, dodadzą na fali "popularności" następne sezony... A mogło być naprawdę dobrze.........
Julka jest wszędzie, bo jako jedyne dziecko potrafi potulnie zrobić wszystko co jej rozkazują, kiedy trzeba. Szkoda,że nie robi tego naturalnie, ale...
Oj ludzie ludzie zastanówcie się co piszecie proszę was !! To że polskie dzieci są nienaturalne przed kamerą to nie żadna nowość... Co mają zrobić reżyserzy ?? Mają bić te dziecka bo nie są naturalne i sztucznie grają ?? czy może sprowadzać mają zza granicy młodociane aktorzyny ??
Uff, myślałam, że tylko ja nie rozkminiłam słodyczy tej gówniary ale widzę kindred spirits. Smarkacz zdecydowanie 1/10.
jak dla mnie TVN nie potrafi robić filmów i seriali. za duzo w ich produkcjach jest wpływow z ameryki. wyglada to nienaturalnie i komicznie. jedyny serial jaki sie udal TVNowi to odwroceni, ale w tym przypadku duzy wplyw na ters mieli dziennikarze badajacy cala sprawe. co by nie mowic to PUBLICZNA robi najlepsze seriale mimo swoich wielu wad.
popieram jak jasna cholera, odwróceni to mistrzowski serial na światowym poziomie.
Pewnie. Kręcąc serial w tym typie powinni czerpać całymi garściami z kina irańskiego albo przenosić na nasz grunt sprawdzone wzorce hinduskie :P