PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=100434}

Neon Genesis Evangelion

Shin Seiki Evangerion
1995 - 1996
8,1 17 tys. ocen
8,1 10 1 17477
7,4 9 krytyków
Neon Genesis Evangelion
powrót do forum serialu Neon Genesis Evangelion

Od września program HYPER zacznie emisję tego serialu! Z zapowiedzi wynika że będzie to wersja odświezona (Renewal/ Pllatinum) ze ścieżką dolby 5.1 i zremastrowanym obrazem!

ocenił(a) serial na 8
ALAr

to świetnie, ale dlaczego takie rzeczy lecą zawsze na tych kanałach, których nie mam?:)

ocenił(a) serial na 7
ALAr

Chcialam zapytać o to samo, co Migotka:( ...

ocenił(a) serial na 8
Neoporteria

witaj w klubie:)

Migotka

Trzecia do klubu...

ocenił(a) serial na 8
732476

No to jest nas coraz więcej:) Jak myślicie, może TVP zrobi sobie i nam kiedyś niespodziankę i wpadnie na genialny pomysł puszczania anime na którymś z ogólnodostępnych kanałów? (jasne że nie, ale pomarzyć zawsze można...).

ocenił(a) serial na 10
Migotka

no to jest nas 5

juz od bardzo dawna nie bylo zadnego anime w ogolnodostepnej tv, co jest?? Chociaz Tvn7 by moglo powtorzylo Slayersow albo cos, cokolwiek!!

ocenił(a) serial na 8
Migotka

Ja juz dawno przestałam liczyc na to, że telewizja publiczna pokaże jakieś dobre anime. Mówi się trudno - zostaje nam internet =)

ocenił(a) serial na 7
Haliah

Hmm... od września... jak tak śledzę program w Gazecie Telewizyjnej to na Hyperze nic nie widać - nie emituja jak na razie NGE... ???

ALAr

Jak by ktoś był zainteresowany to mam całą serię i dwa filmy pełnometrażowe, wszystkie w wersji zremasterowanej. Pozdro :)))

ALAr

TVP raczej jak już to puści "Księżniczkę Mononoke". Na Polsat nie ma co liczyc. Już nie raz ja i moi znajomi pisaliśmy maile do stacjii Polsatu i jaką dostawaliśmy zawsze odpoiwiedź? "Polsat nie będzie emitował starych bajek dla dzieci, bo wchodzą nowe, bardziej wpływowe". Nie lubie Polsatu =_=
A tnv7 już dawno zostało wykupione przez stację tvn, i jak kiedyś było niezależne teram musi puszczac to, co każą im ludzie z tvnu, a na anime raczej mi to nie wygląda =/
Podsumowując telewizja stała się komercyjna do bólu i nie ma ochoty puszczać "starych niedochowoych anime". Czatują na nowe, typu "Pokemon" i tylko dla małych dzieci.
Chyba odetne sobie TV, bo mnie już krew zalewa _-_

ALAr

ja oglądam evangeliona na hyperze i musze powiedziec ze jest najlepszym anime jakie oglądalem !!! gdy sie konczy odcinek to juz nie moge sie doczekac nastepnego !!!!