A kogo jakiś plakat obchodzi? Nie zmieni on faktu jak nudny i przereklamowany jest ten serial
Powiem tak. Zasada brzmi "Najpierw myśl, potem pisz". Powinienem najpierw pomyśleć o tym co napisze i cię nie atakować na forum tylko z powodu że oceniłeś coś wyżej niż ja więc przepraszam Ciebie za to co napisałem. Drugie - nie rozumiem fenomenu tego serialu. Tyle zachwytów, jesteś drugą osobą na filmwebie która ten serial oceniła na 10 a inne seriale na 9 - a jak dla mnie to jedna wielka strata czasu. Obejrzałem 9 odcinków - o 9 za dużo. Ponoć serial ma jakąś głębię psychologiczną - kompletnie tego nie zauważyłem. | Trzecie - kompletnie nie oglądam anime widziałem może Cyberpunk Edgerunners które bardzo mi się spodobało, ale nie zamierzam mówić że to jest lepsze. | Miałem na myśli to że znam o wiele lepszych seriali.
Dzień Dobry, wracam z nowym kontem | Podać Ci lepsze anime? The Boondocks :D | Jak już mówiłem - jesteś drugą osobą na filmwebie która oceniła "Neon Genesis Evangelion" na 10 a inne seriale już nie. Domyślam się że serial dosyć dawno oglądałeś, no ale powiedz czemu uważasz to za najlepszy serial na świecie? Jak już mówiłem - przemęczyłem 9 odcinków i jedyne co pamiętam to że się nudziłem i żadnego zachwytu nie wywołało. Co prawda - nie powinno się wypowiadać po obejrzeniu paru odcinków - no ale jeśli serial Cię nudzi i nie masz ochoty go dalej oglądać to po co ciągnąć na siłę? Serial ma ponoć wplecione wątki psychologiczne (których kompletnie nie zauważyłem w tych 9 odcinkach), no a coś jeszcze? Jeśli podasz mi parę powodów dla których uważasz że ten serial to arcydzieło, to kto wie może wrócę do tego serialu i ocenie go tak samo jak ty?
Dzień Dobry, powracam po latach na nowym koncie. Zrozumiem jeśli mi nie odpiszesz, jednak chciałbym przeprosić za to co pisałem do Ciebie tutaj. Niepotrzebnie odgrzebałem twój post tylko i wyłącznie żeby zaatakować bez potrzeby. Ogólnie to słyszałem tyle dobrego o tym serialu, jedno z najlepszych anime w historii, jednak kompletnie nie rozumiem fenomenu. Robiłem 2 podejścia. 1 raz odpuściłem po 9 odcinkach. 2 raz po 5 odcinkach. Nie wiem co ludzie widzą w tym wybitnego, dla osoby lubującej się w rozważaniach filozoficznych to może jak najbardziej się spodobać, jednak z punktu takiego tępego widza jakim jestem ja to już może do gustu nie przypaść. Spotkałem wiele osób które uważają że Neon Genesis Evangelion jest najlepszym serialem w tym Ciebie i kompletnie tego nie rozumiem. Każdy ma prawo do własnej opinii, każdy ma swój ulubiony serial. Muszę Ci powiedzieć że Ci zazdroszczę bo u mnie każdy serial staje się najlepszym serialem jaki widziałem i m.i.n dlatego Ciebie zaatakowałem z zazdrości. Nie musisz mi tłumaczyć dlaczego NGE Ci się tak spodobało, jednak chce żebyś wiedział że żałuję mojego zachowania.