PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623809}
7,6 1,3 tys. ocen
7,6 10 1 1310
Neon Nae-ge Ban-ehss-eo
powrót do forum serialu Neon Nae-ge Ban-ehss-eo

Wszystko wedle gust...
Ale moim zdaniem bardzo fajny "twór" :D
Trochę mnie zdenerwował ostatni odcinek, że tak nagle wszystko sie w nim wydarzyło ...
Powinni dokręcić chociaż jeszcze jeden odc. :)
Ten najszczuplejszy z zespołu "the Stupied" był bardzo fajną postacią :D .
Główni aktorzy też potrafią śpiewać, wyszło dobrze :>
Zdecydowanie Polecam :)

ocenił(a) serial na 8
Scarsx69

jak na razie spoko, jestem po 9 odcinku i z niecierpliwością czekam do wieczora na 10 :)

Scarsx69

Miałam tak samo, mi brakowało trochę ,że nie pokazali tego przesłuchania, chciałam zobaczyć jak Gyoo Won skopie dupe Hee joo ;p na ale i tak mi się podobalo. OST jest genialny ;D
Polecam

ocenił(a) serial na 9
aga_xD

Wie ktoś może co to za piosenka leci w 4 odcinku jak głowna bohaterka wchodzi do sali i zaczyna tańczyć i ta nauczycielka co głowny bohater sie w niej kocha jej pomaga.To gdzieś w 40 minucie jest. Byłabym wdzięczna za info:)

Scarsx69

Jest powód dlaczego brakuje jednego odcinka, oryginalnie miało ich być 16, ale Park Shin Hye miała wypadek samochodowy i nie mogli nagrać brakujących scen z jej udziałem i odcinek nie został wyemitowany w terminie, więc jakby przeskoczyło o jeden odcinek. Musieli drame obciąć o jeden odcinek ponieważ nie mieli już czasu antenowego bo zapowiedziana była kolejna drama :)

ocenił(a) serial na 7
pati9314

I to niestety bardzo widać - tyle nawciskali do ostatniego odcinka, tylko po to, żeby potem wszystko błyskawicznie rozwiązać w samej końcówce. Chociaż - i tak lepiej niż w "K-POP Extreme Survival", tam w ogóle wszystkie wątki pozostały urwane, ostatni odcinek nijak nie wyglądał na finał.