od zasypiania. Spodziewałam się czegoś lepszego. Początek był niezły, ale strasznie wszystko się ciągnęło, relacja między głównymi bohaterami była drętwa. Ogólnie nudziła mnie ta seria i w niektórych miejscach musiałam przewijać. Jednak plus za Minhyuka i za OST, bo był w miarę dobry.
fakt, przeciągało się czasem ostro, ale przecież nie każda drama musi być taka "O spotkali się, będzie miłość od pierwszego odcinka" i w sumie to, że tak nie było tym razem bardzo mi się podobało:) nadało to takiego fajnego klimatu. A relacja między bohaterami moim zdaniem nie była drętwa, powiedziałabym raczej że "niewinna", czy coś w tym guście. Tak czy inaczej ma swój urok i gorąco polecam serialik wszystkim niezdecydowanym:):):)
w korelacji do drętwa/niewinna. czy pocałunki zawsze tak wyglądają w koreańskich dramach? czy może wszyscy aktorzy mają zazdrosnych partnerów? najbardziej rozwaliło mnie to w ostatnim odcinku, ryczałam ze śmiechu.
Ogólnie drama niezła, trochę się ciągnęła, ale ogólnie oceniam pozytywnie. Jedyny minus to para głównych bohaterów. Drętwe kołki, bez polotu. On ciągle jakby był zamyślony, melancholik. Ona w relacjach z nim totalnie nie umiała zagrać miłości. Pocałunki tragedia. Taka szczenięca miłość. No ale bez przesady. To już wolę z nimi dramę You're Beautiful. Zdecydowanie lepsza i miała zabawne momenty.