PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623809}
7,6 1,3 tys. ocen
7,6 10 1 1310
Neon Nae-ge Ban-ehss-eo
powrót do forum serialu Neon Nae-ge Ban-ehss-eo

od zasypiania. Spodziewałam się czegoś lepszego. Początek był niezły, ale strasznie wszystko się ciągnęło, relacja między głównymi bohaterami była drętwa. Ogólnie nudziła mnie ta seria i w niektórych miejscach musiałam przewijać. Jednak plus za Minhyuka i za OST, bo był w miarę dobry.

ocenił(a) serial na 8
AnaBelial

fakt, przeciągało się czasem ostro, ale przecież nie każda drama musi być taka "O spotkali się, będzie miłość od pierwszego odcinka" i w sumie to, że tak nie było tym razem bardzo mi się podobało:) nadało to takiego fajnego klimatu. A relacja między bohaterami moim zdaniem nie była drętwa, powiedziałabym raczej że "niewinna", czy coś w tym guście. Tak czy inaczej ma swój urok i gorąco polecam serialik wszystkim niezdecydowanym:):):)

ocenił(a) serial na 4
pissedchupacabra

no cóż, każdy ma inne spojrzenie na to, prawda? :) to tylko opinia.

ocenił(a) serial na 8
AnaBelial

nie mówię przecież że nie;)

ocenił(a) serial na 3
pissedchupacabra

w korelacji do drętwa/niewinna. czy pocałunki zawsze tak wyglądają w koreańskich dramach? czy może wszyscy aktorzy mają zazdrosnych partnerów? najbardziej rozwaliło mnie to w ostatnim odcinku, ryczałam ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 7
Kythwena

Ogólnie drama niezła, trochę się ciągnęła, ale ogólnie oceniam pozytywnie. Jedyny minus to para głównych bohaterów. Drętwe kołki, bez polotu. On ciągle jakby był zamyślony, melancholik. Ona w relacjach z nim totalnie nie umiała zagrać miłości. Pocałunki tragedia. Taka szczenięca miłość. No ale bez przesady. To już wolę z nimi dramę You're Beautiful. Zdecydowanie lepsza i miała zabawne momenty.

ocenił(a) serial na 9
Askol

zgadzam się z powyższą odpowiedzią,ale mimo to ta drama podobała mi się tak samo jak You're Beautiful