Chciałbym obejrzeć ten serial, ale wersja z lektorem mnie nie interesuje, w sieci nie ma napisów, a nie czuję się na siłach oglądać tylko po angielsku. Zwłaszcza, że dialogi są ponoć trudne.
Nie mam HBO, ale może mógłbym poprosić kogoś, żeby mi nagrał. Pytanie tylko czy HBO daje możliwość wybrania oryginalnej ścieżki dźwiękowej i napisów? Wiem, że serial ma premierę jutro, ale chyba jest już na VOD i można by to wywnioskować na podstawie tego co robią z innymi serialami.
Serial jest od miesiąca na HBOGO. Można wybrać napisy. Pierwszy odcinek był/nie wiem czy jest/ darmowy nadal. Enjoy.
Zgadza się pierwszy jest za darmo i można oglądać z napisami. Odkryłem to dosłownie kilka minut przed Twoją odpowiedzią, ale i tak dzięki:)
Kolejne odcinki są już płatne, ale ktoś zaczął tłumaczyć napisy więc może da się to normalnie oglądać.
Na pebie i wielu innych miejscach, to nie problem. Cała sztuka polega na tym by mieć wersję bez lektora, ale z napisami. Na szczęście ktoś już tłumaczy. Jak podoła to nie będzie problemu, a jak nie to trudno, jeśli uznam, że warto to obejrzę z lektorem. Pierwszy odcinek zachęcił.
Nie. Jeżeli dobrze rozumiem to tłumacze zrezygnowali z napisów, ponieważ jest wersja z lektorem. Sam osobiście wym wolał napisy ale biorę co dają.
Taka sama sytuacja jest z The Listener: Słyszący myśli. Odkąd FoxLife emituje serial z lektorem, nie ma napisów.