Podpisuję się uwielbiam "Nianię". Uważam że jest lepsza od oryginalnej!
Jasne, kopia Twojej osoby też by była lepsza niż oryginał.
(To był żart w stylu Nilesa, więc nie wszyscy zrozumieją.)
Sądze że polska Niania jest lepsza od oryginału...jak obejrzałam tą oryginalną to ani razu się nie uśmiechnęłam :/ Polscy aktorzy o wiele lepszy wygląd mają i stroje :/ Ale mam do orginału wiele szacunku no bo bez niego polskiej wersji by nie było ^^
zgadzam sie z Tobą w 100% ICHIGO!! również uwielbiam nianię a teksty, mimika oraz ruchy kondzia nie umywaja sie do nilesa... zawsz esie śmieje mam nagrany każdy odcinek i za każdym razem gdy ogladam jaki kolwiek te same teksty mnie ciągle bawią...np.. jak Karolina mówi: "lece sie zrobić na bóstwo" a Kondzio na to:"Syzyfowa praca" albo słynny juz występ kondzia bez spodni w okularkach i z miotełką do piosenki "u sialala nie mam pieniędzy..." poprostu rozbraja mnie!!:PPhehe, a do ludzi którzy nie tylko ten serial przeklinaja ale wiele produkcji jakie zaistniały od momentu gdy kino postało... można krytykować ale nie należy twierdzić że ludzi ektórzy z czegos sie smieja są beznadziejni albo i ch w jakikolwiek inny sposób obrazać ponieważ każdy jest inny, każdy lubi co innego i każdy ma przedwszystkim INNE poczucie humoru!!! pozdrawiam!!