Wstyd mi normalnie, że Polacy nie potrafią wymyślić czegoś porządnego sami i robią takie chłamy jak "Niania". Do tego ta koszmarna gra aktorska, zwłaszcza sztucznej Dygant i tych kretyńskich dzieci. To nawet nie jest zabawne...
serial cudowny obok świata wg.kiepskich to najlepsy serial komediowy jaki widziałam, kiedyś nie umieli takich robic i nie wiem czemu ludzi zachwycają się starociami jak teraz mamy takie fajne komedie
Czy ja wiem. Całkiem fajny i głupkowaty serial mimo że słabe zakończenie miał.
Ten film to totalnie nieporozumienie. Obejrzałam jeden odcinek i po prostu żałuje tych 30 minut! Znienawidziłam Dygant właśnie po roli tego głupiego pustaka (czyt. Frania Maj). Nie wiem co jest w tym filmie że ma takie powodzenie ale jest to porażka, totalna.
ma to, że jest właśnie głupkowaty. Leciał w sobotnie wieczory i jak dla mnie pasowało jak ulał - coś głupiego, niewymagającego, w sam raz żeby się wyluzować pod kocykiem z herbatką. A Dygant zagrała świetnie, tak jak i Ferency. Nie wiem tylko po co te stwierdzenia "Znienawidziłam Dygant właśnie po roli tego głupiego pustaka", nienawidzić można za wyrządzoną krzywdę ale za rolę? trochę dystansu
No ja się zgadzam. Nie chodzi nawet o format, bo amerykańska wersja była w miarę. Ale to nie jest przecież na licencji, tylko zerżnięte.
Jak dobrze pamiętam to twórcy serialu orginalnego byli zachwycenii Polską wersją obok serialu Brzydula który również został doceniont przez twórców to jest jedyny serial który był w ostatnich latach najlepszą przeróbką bo wiecie 90% seriali puszczanych to nic innego tylko śćiągawki od amerykańców szkoda tylko że w Polsce tak mało się ostatnio robi prawdziwych seriali komediowych a stawia się na tandetny syf .
Dokładnie,zgadzam się z tobą w 100 %%%.Gdy widzę tą głupią aktorkę grającą Nianie na CC,to od razu zmieniam program.
Taka była geneza tego sitcomu. To miało być sztuczne. To miało być przerysowane. To miało być śmieszne!