sam jestes denny i na poziomie reklam wanisza... reklamy Plusa i Niania są naprawdę świetni i wszyscy je lubią... ciekawe czy oglądałeś w ogóle jakis odcinek??
Zgadzam się...idiotyzm jak nie wiem :/. TVN wykupił licencje amerykańskiej wersji i chciał to zrobic w polskiej...i to nie wyszło :/. Jest to tak głupie i sztywne jak nie wiem. Widziałem trzy odcinki...i to mi już wystarczyło.... Oj... po porostu żenada! Może kawały w amerykańskiej wersj brzmiały sensownie a tu? Załamać się można...i na dodatek profesjonalnie dobrani aktorzy...jak dla mnie grają jak deska. Tyle na ten temat.
Lekka rozrywka. Osobiście czasem oglądnę. Wolę to niż tasiemce, opowiadające o urojonych problemach, pokazujace niby to rzeczywistość a jednak tak z nią sprzeczne. Moim zdaniem lepiej pośmiać się z głupoty tytułowej niani niż np. ubolewać nad losem kolejnego już urywkowego bohatera "Na Wspólnej" czy "Samego Życia". Wybaczcie za przykłady. Tak czy siak to tylko moje zdanie. Wolę może i lekko głupkowatą rozrywkę (widziałam już o wiele tragiczniejsze przypadki) niż totalny brak spójności, zaciągający przed odbiorniki wielu ludzi.
ale po co?
poza tym nie wiem z czego masz zwałę widząc nianię?
ja się w ogóle nie uśmiałem, a jedynie z powodu braku humoru załamałem
zgadzam sie idiotyzm do kwadratu, zero śmiechu kiedyś nawet próbowałam to obejrzeć w całości ale nie dałam rady głupie żarty no i ta niania nawet nie przypominajcie mi tej aktorki w innych filmach jako tako, ale w tym szlag mnie trafia jak ją widze i w dużej mierze ze względu na te jej niby śmieszne ale durne zachowanie nie oglądam tej chały.
Niania jest świetna a szczególnie grąca Franie Agnieszka Dygant .Ale są gusta i guściki;)
Niania jest wspaniala ja podziwiam super aktorzy i wielki mam ubaw ogladajac ten serial ciesze sie ze TVN wyemituje napewno 3 serie!! a pozatym prawie 4 mln ogladalnosc swiadczxy o tym czy serial sie podoba czy nie :)
Sami jestescie idiotyzmem i do dupy Ninia Frania jest zaczepista! Co moze mam ogladac kurde Pokemony?!?! albo moze Mode na sukces... taa.. ci co krytykuja Ninie to sa takie Pokemony.... jestescie po prostu zalosni.... nie podoba sie wam to tu nie wchodzcie i nie ogladajcie ... Pokemony jedne.... Miau...!
Hmmm... No, Klaudia - nie oglądam. Oglądnąłem tylko cały jeden odcinek i trochę jakiegoś drugiego, chciałem dotrwać, ale niestety nie udało mi się. A "Pokemony" to już całkiem (równie głupia, ale chociaż w pełnometrażowej przynajmniej animacja jest dość ciekawa) bajka. Twoja wypowiedź świadczy o ("taa.. ci co krytykuja Ninie to sa takie Pokemony.... jestescie po prostu zalosni.... nie podoba sie wam to tu nie wchodzcie i nie ogladajcie ... Pokemony jedne.... Miau...!") twojej umiejętności wypowiedzi czy obrony (tej pisanej, rzecz jasna - w tym wypadku chodzi o "Nianię") - "nie wchodźcie i nie oglądajcie" - czyli mam rozumieć, że opinie mają być tylko i wyłącznie pozytywne, bo jak nie, to jesteśmy żałośni?...
Widzisz, to dopiero jest żałosne.
PS
Mnie osobiście te dawne reklamy Plusa (słynne "Ko-py-tko" - kabaret MUMIO) się podobały - ta ich absurdalność. Teraz reklamy tejże sieci niczym nie zaskakują, chociaż ta z Mrs. Nauczyciel wydzierającą się na uczniów również była niezła. Osobiście nie trawię ostatnich reklam Ery. np.: dwie panie rozmawiają ze sobą o pierdołach, które niby mają bawić, nagle widzą stoisko Ery i tam młodego, przystojnego pana, który na nie spogląda, jakby chciał je w przyszłości zaliczyć. Każda reklama opiera się na tym samym schemacie (jest pan, gada o bzdetach, a w stoisku Ery ładna pani itd., itd. ...) - dość przyciężkawym na mój żołądek. Taki jest właśnie też humor w "Niani".