PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202466}

Niania

2005 - 2009
6,5 72 tys. ocen
6,5 10 1 71691
6,4 14 krytyków
Niania
powrót do forum serialu Niania

Zasłużone 1/10

ocenił(a) serial na 1

Co to w ogóle jest? Przecież to potwornie beznadziejne. Agnieszkę Dygant wzięli chyba tylko za urodę (jedyna rzecz, przy której ma pole do popisu), pozostali, nieraz dobrzy aktorzy, marnują się w tym idiotycznym serialu. Teksty są beznadziejne, scenariusz również. Jest to tak śmieszne, jak pogrzeb papieża. Zasłużone 1/10. I więcej nie będzie.

ocenił(a) serial na 1
Godzilla

Dygant za urodę ??? O_O Chyba zapomniałeś tego ując w cudzysłów.Moim zdaniem jest tragicznie brzydka i gdyby nie koniecznośc oglądania jej w każdym odcinku,może obejrzałbym choc jeden w całości.Jednak co do wystawionej oceny zgadzam się,zdecydowanie 1/10.Ot,kolejny pseudokomediowy serial,który zamiast śmieszyc-irytuje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
_Mario_

To prawda, to była ironia... Brzydka baba

ocenił(a) serial na 8
Godzilla

co za bulwers, spokojnie ten serial to nie ma być wybitny film przy którym mamy czuc napiecie tylko totalny relaks a skoro macie coś do niego, zacznijcie od pierwowzoru ponieważ wszystkie teksty są zdjęte żywcem z pierwowzoru, ja tam uwielbiam nianie i zawsze mnie śmiesyz...widać nie rozumiecie każdego dowcipu... a sztuką jest zrozumieć każdy....pewnie zbyt wielkie dla was wyzwanie

ocenił(a) serial na 10
Godzilla

Czyli tylko ja na filmwebie lubię ten serial?

ocenił(a) serial na 1
Tabitha_2

Stokrotna:
Ten serial jest przeznaczony właśnie dla niezbyt wymagających osób jak ty,więc od bardziej rozgarniętych osób nie oczekuj,że ten serial będzie się im podobac.Nie jest sztuką rozumienie tych "dowcipów",za to nie lada wyzwaniem jest się z nich śmiac.Swoim poziomem i pomysłowością sięgają dna i mogą wywołac ewentualnie uśmiech politowania,chociaż i to uważam za dobry wynik.Jednakże jakiś żałosny tekst Dygant uwieńczony jej idiotycznym wyrazem twarzy i efekciarskim wymachiwaniem łapami trudno jest nazwac dowcipem.Znacznie bardziej błyskotliwe żarty można znalezc w chociażby "Świat według Bundych".Serial ten można z czystym sumieniem nazwac komedią.

"ten serial to nie ma być wybitny film przy którym mamy czuc napiecie tylko totalny relaks"-proszę proszę,co za ambitna uwaga.Trudno oczekiwac napięcia po filmie określanym powszechnie (akurat przeze mnie nie) mianem komedii.

_Mario_

Serial jest zalosny dla kogo nie wiem ale skoro ten serial cieszy sie popularnoscia To trzeba zadac sobie pytanie jakie to spoleczenstwo jest chore

ocenił(a) serial na 10
Godzilla

widać, że ten serial nie jest lubiany. Dla mnie to jest po prostu komedia która mnie odciągnąć, od pseudo horrorów czy kolejnej serii kryminalnych (bądź m jak miłość) lobię go. lubię. choć nie przepadam za polskim kinem współczesnym ten serial przypadł mi do gustu.

SerinaAngel

Agnieszki Dygant nie lubię...jest sztuczna... do tej roli na daje się świetnbie potkreśla 100% prcentowy "DEBILIZM"
...

_gabby_

Ja tam lubię Nianię:) Każdy ma inny gust co do humoru, i to, że jednych coś śmieszy a drugich nie, to nie znaczy że ktoś jest gorszy czy bardziej ograniczony. A wy tu sobie wyrzucacie nie-wiadomo-co:P
Celem serialu jest wg mnie wyolbrzymienie i czasem komizm problemów samotnej 30-latki, sielankowe życie w domu producenta itp. Ot, taki mały relaks od ambitnych thillerów, dramatów i komedii romantycznych:)

Godzilla

Rany taki problem się robi z serialu, który na pewno ma swoje wady tak jak każdy ale powiem coś ze względu na to jaki jest zadaję wam pytanie czy wy byście umieli zagrać kogoś na kształt waszego autorytetu?:P