dlaczego mi to robią że nianie ściągaja z emisji, to jest mój ulubiony serial, zawsze nie moge sie doczekac, Niech Polsat go kupi, i bedzie mial 3 miliony widzów,
A to akurat bardzo dobra nowina, powinni to zrobic już po pierwszym sezonie, niestety wielu niedorozwojom się to podoba...
Powinni ten kicz zdjąc bardzo dawno temu, niestety wiekszosc Polakow uwaza ze ten serial jest prawdziwym arcydzielem, co jest dalekie od prawdy. Jedynie Adam Ferency jest tam prawdziwym aktorem.
Jak by TVN wykupiło "Pomoc domową" to bym oglądał, a "Niania" nawet nie dorównuje do oryginału. Niech zdejmą i to jak najszypciej.
"Jak by TVN wykupiło "Pomoc domową" to bym oglądał, a "Niania" nawet nie dorównuje do oryginału. Niech zdejmą i to jak najszypciej."
TVN miało wykupione pomoc domową(leciało na TVN7)ale jak wszystkim nam wiadomo Anglicy nie mają poczucia humoru
"...jak wszystkim nam wiadomo Anglicy nie mają poczucia humoru"
1. "Pomoc domowa" to serial amerykański, a jego akcja toczy się w NY.
2. Jest on o niebo lepszy od polskiego pseudo-klonu, którego zwą "Nianią".
3. Słyszałaś może o Latającym Cyrku Monty Pythona?
"...
2. Jest on o niebo lepszy od polskiego pseudo-klonu, którego zwą
"Nianią".
Tak się akurat składa, że widziałem tę angielską "Pomoc domową" i nazwanie tego g*** to zbyt delikatne słowo !
3. Słyszałaś może o Latającym Cyrku Monty Pythona? "
No, to akurat rewelacyjny argument - dawać super shitowy filmik / serialik (zresztą jak każdy prezentujący angielski humor) jako przykład dobrego humoru to nawet kretynizm nie jest - to jest coś o wieeeele gorszego ! WSZYSTKIE filmy/seriale z gatunku angielskiego humoru są antyśmieszne i nieinteligentne, a śmieszyć mogą tylko debili !
Nie porównuj więc polskiej Niani do beznadziejnej, nieśmiesznej i kiczowatej [innych emocji po obejrzeniu pierwszego - i ostatniego serialu nie miałem] komedyjki jaką jest Pomoc domowa - wzorcowy przykład hiperbadziewnego angielskiego humoru !
"dlaczego mi to robią że nianie ściągaja z emisji, to jest mój ulubiony serial, zawsze nie moge sie doczekac, Niech Polsat go kupi, i bedzie mial 3 miliony widzów,"
Wyjaśnię Ci:
Po piewsze-Odcinki się skończyły(już dawno)
Po Drugie-Lecą powtórki na TVN(jak narazie)
Po Trzecie-Polsat to badziewie tam leci ciągle to samo(cały czas!!!!!!!!!!!!)(to jest nie do wytrzymania)
odcinki wcale się nie skończyły dawno bo zostało ich sporo( wiem bo oglądałam pierwotną wersje) powtórki lecą dlatego że muszą nagrać nowe odcinki tak jak to było w latach ubiegłych
oni wcale ne sciągają Niani dlatego, ze im sie tak podoba, czy dlatego, ze jest mała oglądalnosc, poprostu historia Frani i
Maksa dobiega końca i serial zostaje zamknięty szkoda, ze to juz koniec no ale cóż wszystko sie keidys konczy(nie liczac mody na sukces xD)Pozdrawiam ;)
By the way - "Moda na sukę" towarzyszy nam już od ponad 22 lat, a w telewizorni wyemitowali aż 5533 odcinki (stan na 2 kwietnia 2009). To się nazywa mega-produkcja :)
A jak mieją kręcić dalsze odcinki skoro w USA nakręcili 147? Tyle będzie też w polskiej wersji i na tym koniec w sumie dobrze bo pomimo że lubie ten serialik to wszystko musi mieć swój koniec najlepiej kiedy ma jeszcze dużą oglądalność
Ten serial jest beznadziejny. Humor na siłe i obciachowe motywy typu: Feel, Rodowicz i inne wiejski gwiazdy.
huraaaaaaaaaaaa:).Wkoncu zniknie z anteny ta mapla;).Super wreszcie spokojnie bede mogla ogladac tvn bez obaw ze bedzie leciec reklama Niani pierdzi frani;)