skąd oni je wytrzasneli?, przeciez one w ogole nie potrafią grać, zwłaszcza ta mała, porazka na całego
dzieci na ogół nie potrafią grać. jeszcze nie spotkałam dzieciaka umiejącego dobrze zagrać jakąś role.
Wiesz ja bym powiedziała, że to polskie dzieci nie potrafią grać. Spójż na jakikolwiek amerykański film w którym gra dziecko. I porównaj ich genialną grę z nasza polską sztucznością.
ja uważam, że Zuzia, Adaś i Małgosia są genialni... i wcale nie grja sztucznie, tylko naturalnie tak jak umieja... poza tym co to byłby za serial gdyby nie było tych dzieciaków?? w końcu Frania musi sie kims opiekować...
heh ja nie twierdze że w tym filmie nie ma być dzieciaków, bo to byłoby bez sensu ;))) ale skoro przeprowadzali casting, bo przypuszczam ze przeprowadzali, to na pewno zgłosiło sie bardzo duzo dzieciaków i nie moge uwierzyć, że te które grają teraz w serialu były najlepsze...i jak ktoś wyżej napisał wystarczy spojrzec na amerykańskie dzieciaki, można znależć sporo filmów w których dzieciaki sa fenomenalne czasami nawet lepsze od dorosłych, trzeba tylko potrafic dostrzec taki młody talent
pozdr
przykladem fenomenalnie grajacego dziecka jest chociazby dakota fanning- zobaczcie to wtedy na pewno sie ze mna zgodzicie
Wiesz, był kiedyś artykuł jak kręcili pierwsza czesc Harrygeo Pottera, gdzie czytamy: " Większość reżyserów uważa prace z dziecmi jako kare Boska i dlatego przy kreceniu filmów staraja sie zatrudniac dzieciecych profesjonalistów" (Jak np: Słynne blizniaczki z serialu "Pełna Chata" - no bo w koncu one od kolyski mialy juz do czynienia z kamera). takze pokaz mi dzieciecego profesjonaliste jakiego mamy w polsce.
No dobra, na bozenke sie zgodze, ale na natalke i macka sie nie zgodze. wg mnie beztalencie
maciek ma zespół downa troche wyrozumiałości
^^
a na natalkę patrzeć nie mogę :/ bozenka zresztą też jest do...
Podaje przykład dziecka grającego naturalnie i bardzo ładnie z polskiej kinematografii: "Tylko mnie kochaj" mała Michalinka czyli Julia Wróblewska... ta dziewczynka jest świetna!