PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Nie cierpię jej, jest gorsz od razem wziętych Amadora, Estefanii i Viviany... ale za to ma świetną rolę! A kto według Was zasługuje na miano najlepszego aktora/aktorki serialu?

margit2

AJ jest wredna. Ja uważam, że najlepsza jest Cecilia, M i JM. Tzn. aktorzy ich grający. Bardzo dobrze grają i są wiarygodni.

jagodajulia

Powiem tak jako Ana Julia to jest podła zdzira i nie chciałabym spotkać jej na swojej drodze. Aktorka ma nie lada wyzwanie grać taki czarny charakter, bo w "Przyjaciółkach i rywalkach" grała ciepłe kluchy Laure, która nie miała własnego zdania. Postać jest wyrazista choć okrutna to zapadnie w pamięć i trzeba przyznać, że Estefania przy niej to pryszcz. Jako postać negatywna zdecydowanie jest najlepsza. Pozytywna no cóż kibicuje Rocio i Danielowi oraz Marichuy i Juanowi Miguelowi:)

ocenił(a) serial na 10
marina23

Zgadzam się z Mariną. Aktorka grająca Ane Julię jako czarny charakter jest zdecydowanie najlepsza. Natomiast jeśli chodzi o innych aktorów to oczywiście JM i MCH oraz Candelaria... Ją to dosłownie uwielbiam:D genialna jest normalnie hehehe, zawsze mnie rozśmiesza jak ją oglądam. Rocio i Daniel też są bardzo fajni. Przede wszystkim aktorka grająca Rocio jest bardzo ładna:)

ocenił(a) serial na 10
PaWeLoS

Jaaaaa!! Normalnie przez tą Ane Julie mnie coś trafi! Ta kobieta tak podnosi mi ciśnienie, że masakra dosłownie! Dzisiaj to miałem ochotę tv przez okno wywalić jak ją oglądałem i słuchałem. Co za wredna krowa!

margit2

Noo Ana Julia dzisiaj dała niezły popis, swoich jakże niesamowicie diabelskich poczynań...