Nie cierpię jej, jest gorsz od razem wziętych Amadora, Estefanii i Viviany... ale za to ma świetną rolę! A kto według Was zasługuje na miano najlepszego aktora/aktorki serialu?
AJ jest wredna. Ja uważam, że najlepsza jest Cecilia, M i JM. Tzn. aktorzy ich grający. Bardzo dobrze grają i są wiarygodni.
Powiem tak jako Ana Julia to jest podła zdzira i nie chciałabym spotkać jej na swojej drodze. Aktorka ma nie lada wyzwanie grać taki czarny charakter, bo w "Przyjaciółkach i rywalkach" grała ciepłe kluchy Laure, która nie miała własnego zdania. Postać jest wyrazista choć okrutna to zapadnie w pamięć i trzeba przyznać, że Estefania przy niej to pryszcz. Jako postać negatywna zdecydowanie jest najlepsza. Pozytywna no cóż kibicuje Rocio i Danielowi oraz Marichuy i Juanowi Miguelowi:)
Zgadzam się z Mariną. Aktorka grająca Ane Julię jako czarny charakter jest zdecydowanie najlepsza. Natomiast jeśli chodzi o innych aktorów to oczywiście JM i MCH oraz Candelaria... Ją to dosłownie uwielbiam:D genialna jest normalnie hehehe, zawsze mnie rozśmiesza jak ją oglądam. Rocio i Daniel też są bardzo fajni. Przede wszystkim aktorka grająca Rocio jest bardzo ładna:)
Jaaaaa!! Normalnie przez tą Ane Julie mnie coś trafi! Ta kobieta tak podnosi mi ciśnienie, że masakra dosłownie! Dzisiaj to miałem ochotę tv przez okno wywalić jak ją oglądałem i słuchałem. Co za wredna krowa!