Nie mieści mi się w głowie jak możecie oglądać takie badziewie ! I jeszcze jak to przeżywacie - jakby to była sprawa życia i śmierci a nie jakiegoś durnego meksykańskiego serialiku ! Ludzie, czy wy nigdy nie widzieliście dobrego serialu ? Takiego jak np. Dexter lub Czysta krew, bo to są prawdziwe seriale, a nie jakieś idiotyczne latynoskie telcie - srelcie dla naiwnych panienek z czwartej klasy szkoły podstawowej, na dodatek niezbyt inteligentnych !!!!!
wiesz nie wypowiadaj sie na temat tych seriali bo napewno ich nie ogladasz. a te badziewia co zes wymienila nawet nie maja takiej popularnosci jak CCEA. i jestes poprostu zazdrosna o to! jak mozna cos takiego ogladac!!! bleeeeeeeeee
U kogo Dexter i True Blood nie mają takiej popularności - u uczniów szkół specjalnych czy u sprzątaczek ? Buhahahahahahahaha !!!!!
Ciekawe co ty robisz pani wielce wykształcona???pewnie smieci zbierasz???jakbyś miała tyle inteligencji na ile się uważasz to wiedziałabyś że nie wolno obrażać ludzi choćby nie wiem czym się zajmowali
I nie wypowiadaj się na temat czegoś czego nie znasz!!!!bo nikt cię tu o zdanie nie prosił !!!!!Jak się nie podoba to żegnam czule !!!!!!pffff są ludzie i ludziska, ale.....fff szkoda słów
haha pewnie dalas 1 ? :D ja tez na poczatku ale zmienilam na 2/10 bo jest cos w tym serialu zajebistego !! :D glowna laska zawsze jezdzi na rowerze na boso a u siebie w domu chodzi w butach :D hehehe
sama jestes jak gowno! i nie wzywaj imienia Pana Boga nadaremnie.Z twojej wypowiedzi wynika,ze masz IQ na poziomie zera.Ogladaj sobie dextera ktory jest pierdolniety jak nikt inny,a Czysta krew raczej nie dociera ci do mózgu.
normalnie można ! latynoskie telenowele nie są idiotyczne tylko pokazują prawdziwe życie
Do fanki DeXtera i nie tylko
Ludzie rozumiem że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i swoją opinię na dany temat ale nie chodzi w tym wszystkim o to aby ubliżać komukolwiek
Ja osobiście b. lubię tę serial a studiuję i nie uważam się za mało inteligentną po prostu dobrze jest nieraz obejrzeć jakiś lekki i przyjemny serial lub telenowelę o pięknej miłości dwojga ludzi i... pomarzyć. Niezależnie czy taka miłość w życiu realnym ma miejsce czy zdarza sie w codziennym życiu czy tez nie. Ale pozwala oderwać sie od szarej rzeczywistości. Nie oznacza to ze my miłośnicy tej czy innej telenoweli jesteśmy głupi i nie wiemy jakie życie potrafi byś na prawdę .Wiemy ale czy nie fajnie jest nieraz po prostu obejrzeć miłość dwojga ludzi i nie zastanawiać sie czy bohaterka ma jednego buta czy oba .Nie mam nic do miłośników DeXtera i tego typu produkcji mimo , że film pokazuje (inteligentnego)ale „psychola” , który morduje ludzi oczywiście nie chodzi tu o zwykłe zabójstwa ale nie w tym sęk. Nie wiem co akurat taki film wnosi? Jak zabić sąsiada? Ja osobiście wole sie odstresować dość zła jest na tym świecie. Ale oczywiście nie mam nic do tego filmu widziałam go parę razy. Bo nie jest powiedziane, że kto ogłada telenowele to nie ogląda innych produkcji. Swoją drogą bez obrazy ale nie ładnie jest obrażać ludzi i pisać ze ta telenowele oglądają chorzy, niepełnosprawni lub mało inteligentni ludzie. Telenowele oglądają zarówno starzy jak i młodzi, osoby o większym lub mniejszym statusie i majątku, ludzie wykształceni jak i Ci z wykształceniem niższym .To nie ma nic do rzeczy. Każdy ogłada to co lubi. Więc oglądaj swój film i pozwól oglądać innym to co lubią . Pozdrawiam wszystkich niezależnie od tego jakie filmy czy seriale preferują :)
wcale się nie uważam za osobę pozbawioną inteligencji, a ty bardziej nie chodze już dawno do podstawówki. A serialki podkolorowany, ale fajnie się go ogląda, jest smieszny. Jak nie lubisz nie oglądaj, proste.
A seriale które ty wymieniłas może sa dobre, ale ich nie lubie, wole obejrzec głupi serial meksykański niż lanie się krwi i idiotyczne sprawy kryminalne.
Przepraszam bardzo, ale to chyba z Tobą jest coś nie tak skoro obrażasz ludzi, których nie znasz.
Ja np. czy też moje koleżanki z forum nie obrażamy twojego serialu. Uważam że ten Dexter to badziewie ale nie wyzywam Ciebie i innych fanów. Oczywiście nie zabraniam Ci wyrazić opinii na temat telenoweli.. Możesz ją krytykować jeżeli Ci się nie podoba, bo to normalne.. Filmy potrzebują dobrych opinii jak i krytyków. Zastanów się na przyszłość zanim napiszesz taki post.
Zgadzam się z Latariną.. faktycznie jest podkolorowany i naiwny, ale miło się go ogląda.
To tyle z mojej strony
dziękuję i pozdrawiam.