PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Jakie jest wasze zdanie o tym serialu ? ;). Mam jeszcze jedną wiadomość , jest to informacja potwierdzona że Niedługo kończy się CCEA więc po tym serialu będzie powtórka sortilegio ;) mogli by dać jakąś nową ale ok ;).

Pauliskax33

Też o tym słyszałam. Nową telkę też puszczą, ale chyba trochę później, albo się zegrają w czasie. Ja słyszałam, że mają emitować Triunfo del Amor, w której protagonistami są Wiil i Maite :)

jagodajulia

Triunfo del amor będzie napewno ;)) . Ale jestem ciekawa co będzie po osaczonej;d;d

Pauliskax33

Słyszalem że po Osaczonej ma być telcia ,,Teresa,, z Televisy no ale nie wiem czy to prawda ;d ;d może dopiero po wakacjach. :D

nihooya

dowiemy się co będzie jak skonczy sie Acorralada ; p

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

ten serial jest wspaniały :** uwielbiam go ogladać :)

dusia_8

potwierdzam :)

ocenił(a) serial na 3
Pauliskax33

Hmm jeśli chodzi o opinie na temat serialu to powiem tak: ogólnie to fajnie dobrali głównych bohaterów, serial podobał mi się gdzieś do połowy mniej więcej,piękne były początki jak miłość JM i Marichuy rozkwitała, ale odkąd straciła wzrok to serial stał się trochę nudny i przestałam oglądać. Zaczęłam oglądać potem jeszcze 5 ostatnich odcinków,bo chciałam ich wesele zobaczyć:)Ogólnie to oglądam telenowele od 13 lat albo i więcej i widziałam już lepsze...