PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Ostatnio przypadkowo natknęłam sie na serial i akurat Juan MIquel i Marichiy byli w łóżku ,potem
gadali z ksiedzem..Zrozumiałam tyle z tego że ona już wie że to on jej sie śnił tak w nocy itd..
Tak szybko akcja sie potoczyła ?
Przestałam oglądać jakieś 2 tygodnie temu jak Juan Miquel był zaręczony z Estefanią ,Amador czy
jak mu tam udawał,że stracił wzork ,było przyjęcie na którym Marichuy tańczyla z Juanem Miguelem
.Co sie dzialo od tamtego czasu ? Dlaczego Juan mIquel już nie jest z Estefanią ?

pati1109

Juan Miguel zostawił Estefanię dla Marichuy, ogłosił wszystkim, że to ją chce poślubić. Chciał przyspieszyć ślub, żeby Marichuy nie dowiedziała się kim on jest naprawdę, ale rankiem, po nocy poślubnej ona znowu miała koszmar, tyle, że tym razem widziała już twarz "napastnika", wykrzyczała Juanowi Miguelowi, że to on ją skrzywdził, on na początku nic nie mówił, więc Marichuy myślała, że to przypadkowo zobaczyła w tym śnie jego twarz, ale w końcu się przyznał. Marichuy wróciła do swojego dawnego domu i chce rozwodu z Juanem Miguelem. To tyle jeśli chodzi o nich,a poza tym, to Rocio miała wypadek jadąc na motorze z Vicente, on nie może chodzić, a ona ma poranioną twarz, czeka ją operacja plastyczna. Viviana dowiedziała się o ślubie Juana Miguela z Marichuy, zaczęła podjeżdżać pod dom, ale spotkała ją tylko Mayita, bo Viviana póki co nie chce się oficjalnie ujawniać.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Dzięki .Poczytałam jeszcze streszczenia,zaczełam też znowu oglądać serial.Obecnie jestem na 31 odcinku. Wciagnęłam sie ,fajnie sie akcja rozkręciła.