PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6669

Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Ten serial jest tak nieżyciowy, głupi i naiwny, a aktorzy grają tak sztucznie, wręcz karykaturalnie, że nie mogę patrzeć nawet na jego reklamę ! Dobrze, że rzadko oglądam tv4...

weronika__wilk

wyrazilas sie w ten sam sposob o ZBuntowaNyCH. nie rozumiem Cie jesli nie podoba Ci sie to nie wchodz na ten serial tu i nie pisz zalosnie. jesli go nie lubisz Twoj to interes. a fana i tak oczu nie zmydlisz bo to super telcia

weronika__wilk

To jeszcze twoje inne wypowiedzi na temat seriali. Kolejno: zbuntowani i Miłosny nokaut !

Beznadziejne, jak wszystkie latynoskie telenowele !
Dla mnie to sie niczym nie różni od zwykłej durnej latynoskiej telenoweli. Tak samo naiwne, głupie i nierealne i tak samo sztuczni aktorzy - tyle że trochę młodsi. Do kitu :/

Po co Polska w ogóle jeszcze kupuje te latynoskie badziewia ?!
Najwyższa pora żeby Polska tv przestała wyrzucać pieniądze na durne latynoskie telenowelki, których prawie nikt nie ogląda a tylko zapychają czas w telewizji. Na co komu taka szmira ?!

Skoro to:"Głupi, naiwny i wyssany z palca serial" jak inne nie marnuj cennego czasu i nie rozpisuj się więcej. Każdy lubi co innego!!!
A jakie filmy nie są nieżyciowe naiwne czy głupie???
Chyba dokumentalne. Możesz mieć swoje zdanie ale powinno być ono obiektywne. Krytykuje się używając należytych słów( głupi, wyssany:))
Pozdrawiam

Kornelkaa185

Droga Weroniczko, skoro masz coś do to `Nie igraj z aniołem` to po prostu nie oglądaj tego. Nikt Ci nie każe. Wyrażaj swoje zdanie, w sposób kulturalny. ;)