PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

CZy mzoe mi ktos powiedziec kim jest ten gosciu " Gepard"
Dziwne pseudo , i to mnie wlasie zaintrygowalo..zdaje wrazenie czlowieka "zlego" ale nie wiem
CZy wie ktos moze, czy on z MArichuy sie przyjaznic bedzie?
A ta nowa opiekunka Marity, jest dobra czy ta zla? ;/
trudno mi ocenic , musze Wam powiedziec,ze bardziej mi sie podobaly te odc , kiedy MJ i Marichuy byli razem :D
A teraz sie to wszystko przeciagac bedzie ;/

Ogladaliscie moze serial " Zbuntowany Aniol" ? Z extra jak da mnie dotychczas aktora czyli: NATALIA OREIRO;], wlasnie wszytskie te seriale opieraja sie na milosci piekniej kobiety i pieknego mezczyzny :D

ocenił(a) serial na 10
urbanek

Hmm dokładnie nie wiem kim jest ten facet...
Ale czytałam, ze pewnego dnia Marichuy bedzie chciał zgwałcic jakis facet, ale on ja obroni i wtedy sie dowie, ze jest w ciazy... ;D
I od tamtej pory bedzie sie nia opiekowac i sie w niej zakocha!

Nom ogladałam Zbuntowany Anioł:D!
Ten film był boski . :D
A za Natalia Oreiro wprost przepadałam :*

martynka_2709

Na Dodatek Omar(Leopardo) i Bianka kiedyś byli razem i zaraz po wypadku MMarichuy (po którym oślepnie) Omar i Bianka wezmą ślub- nim się nie przejmuje więcej problemów sprawi Ana Julia

urbanek

MCH będzie się z nim przyjaźnić i się polubią. Z tego co wiem to Leopardo jest starym kolegą JM. Gdy dowie się ze to z nim MCH ma dziecko to pomoże dla JM się do niej zbliżyć(chyba coś takiego).

Kornelkaa185

Leoparda zacznie inaczej patrzeć na Marichuy jak się dowie ze jest w ciąż po jakimś czasie się w niej zakocha. Gdy Marichuy już urodzi to ma się pobrać z Leopardem. Ale do tego nie dojdzie, bo wróci do Meksyku do JM ale w tedy się dowie ze JM się żeni. I będzie przed nim uciekać. Leoparda przyjedzie to Meksyku szukać Marichuy i zatrzyma się u JM. w tedy się dowie ze on i JM kochają tą samą osobę i będą walczyć ze sobą o Marichuy

ocenił(a) serial na 10
urbanek

Zadziwa mnie to wszystko! :D
CZyli moja mama dobrze mysli,ze on sie zaprzyjazni a MArichuy !

Jestem fanka Natalii Oreiro, bardzo ja lubie ..kiedy bedzie jakis nowy serialik z nia :P