JM uda sie przywrócic wzrok wtedy co bedzie ją operował ? w 170 odc czy 169?
bo chyba słyszlaam,ze za 1 razem nie uda mu sie ale juz nie pamietam
czy ktoś mi to mówił czy mi sie cos ubzdurało ;P
za 1 razem jm będzie walczył o jej zycie bo wykryli guza mózgu, ale operacja sie uda mimo sprzeciwu dr durana. potem jakos w 183 chyba zoperuje ja 2 raz i przywróci wzrok, a potem wyleczy tego niewidomego kolege mch, który zostanie chłopakiem elsy
wiesz co dokładnie nie pamietam, ale na ślubie mch i jm byli ostro zakochani w sobie. dla rafaela bedzie szokiem zobaczyc swiat, bo on od urodzenia jest niewidomy, a jak zobaczy mj to az sie poryczy. beatriz pogodzi sie z eduardem a elsa zakocha w rafaelu- czyz nie fajnie:) źli skończą tak jak na to zasłuzyli..
Może mi ktoś powiedzieć ile odcinków będzie od momentu kiedy JM i MCH się pogodzą do końca filmu? Mam nadzieję, że nie będzie tak, że 194 się pogodzą a w 195 już koniec filmu i ślub bo mnie chyba coś trafi:/ nienawidzę jak tak jest w tych serialach. Mam nadzieję, że będzie kilka odcinków jeszcze jak są razem.
oni pogodzą się w 192 albo 193. Także jeszcze będzie się tam troszkę działo. Ana Julia porwie MCh ze ślubu, a jej dziecko trafi do Adriana i Purity, bo AJ umrze.
właśnie oglądam po hiszpańsku:
purita i adrian adoptują dziecko beatriz niczego nieświadomi, ale je oddadza
178- dziecko będzie chore i zdiagnozują u niego ciężką chorobę, sceny nad wodospadem mch i jm
180 elsa i rafa będą przyjaciółmi
181- aj powie mch że jm wrócił do meksyku, wróci vicente
183- 184 porwanie rafy przez amadora i vincente oraz mch odzyska wzrok i pozna prawdę, że to jm ją operował a nie ten cały pablo
185- poważna rozmowa z ojcem anselmo, by mch wybaczyła jm, putita i adrian spotkają mch i dowiedza sie ze widzi, jm z komisarzem będą szukać rafy i ścigać amadora wraz z vincente, który zostanie gangsterem hehe:), ale się uda
185-186 szczera rozmowa mch i jm ,ale niestety sie nie pogodza
186- doktorek, który poznał mch jako ślepą się w niej zabuja (wpadli na siebie na korytażu taki czarny chyba Reynaldo), rafa spotka na komendzie vincente i go rozpozna jako porywacza (po głosie), ale vincente z aj ucieknie, doktorek zacznie nachodzić mch w domu, złapie ją w szpitalu i będzie chciał się umówic, ale mch da mu kosza
187- daniel pobije vincente, mch zmieni fryz- zaczesze grzywkę do góry (ślicznie jej będzie), umówi się z Reynaldo i zabaczy ich jm, chłopcy pobiją się, patricio bedzie miał atak, jm bedzie leczył niewidomych a reynaldo podrywał mch, mch będzie prowadzic zajecia terapeutyczne w takim ośrodku dla dzieci
186- doktorek, który poznał mch jako ślepą się w niej zabuja (wpadli na siebie na korytażu taki czarny chyba Reynaldo), rafa spotka na komendzie vincente i go rozpozna jako porywacza (po głosie), ale vincente z aj ucieknie, doktorek zacznie nachodzić mch w domu, złapie ją w szpitalu i będzie chciał się umówic, ale mch da mu kosza
187- daniel pobije vincente, mch zmieni fryz- zaczesze grzywkę do góry (ślicznie jej będzie), umówi się z Reynaldo i zabaczy ich jm, chłopcy pobiją się, patricio bedzie miał atak, jm bedzie leczył niewidomych a reynaldo podrywał mch, mch będzie prowadzic zajecia terapeutyczne w takim ośrodku dla dzieci
188- aj złoży dziwne zeznania u komisarza, oskarży onelia, mch i jm o znecanie chyba, rafa będzie w szpitalu przygotowywany do operacji oczu, elsa bedzie przy nim, mch zostanie rahabilitantka biednych i pomoże jej reynaldo, mch odwiedzi przed operacja rafe, aj zobaczy jak reynaldo dotyka mch i zrobi afere, operacja rafy się uda.
189- rafa odzyska wzrok, mch zapewni o swej miłości mayte i ze moze odwiedzac brata, jm pozprzecza się z reynaldo o mch, mch pojedzie przez las rowerem zaczai sie na ną amdor i vincente z aj, elsa bedzie uczyc poznawac swiat rafaela, amador wkurzy sie i zacznie mierzyc do vincente i aj z broni, zacznie sie szarpanina, vincente zginie i przed smiercia wyda amadora, mch i jm beda znow szczerze rozmawiac wyznaja sobie milosc i pocaluja
190- vincente umiera przy rocio proszac by mu wybaczyła i ułożyła sobie życie, mch i jm wyjeżdzaja do stolicy (sceny na balkonie i na placu jak tańczą), amador bierze zakładników i ucieka, w pogoń za nim rusza komisarz i go złapią, rafa zobaczy twarz mch, candelaria dostanie mieszkanie.
191- ślub Rocio i Daniela, świadka mi MJ i JM, i ślub MJ i JM, amador siedzi w pace, onelia odwiedza grób córki, mch modli się i mały chłopiec przynosi jej liścik, że jm chce się z nią zobaczyć przed ślubem, to pułapka aj, dziecko beatriz jest bardzo chore potrzebny jest chyba przeszczep albo krew bo proszą o pomoc amadora
192- aj porywa mch, wywozi do domku i próbuje podpalic (jest wysoko w ciąży) cała rodzina martwi się co stało się z mch, aj zaczyna rodzić mch odbiera poród (w dziwny sposób, bo nie zdjęła jej spodni), aj umiera, rocio i daniel są w podróży poślubnej, jm odnajduje mch, amador spotyka isabele w więzieniu.
193- purita i adrian zaopiekuja sie dzieckiem aj (dziwne bo cały czas mają dziecko beatriz albo mi się wydaje) to bedzie odcinek wspomnien wszyscy pojada na ognisko (rocio i daniel, izrael z żoną, purita i adrian, elsa i rafa, betriz i eduardo)mch i jm wezmą ponownie ślub
194 fin podróż poślubna mj i jm igraszki na plaży i zabawa z dziećmi:) i niestety koniec:(
Mam pytanko. Co zrobi Onelia? dzisiaj było w odcinku, że ona chce coś zrobić M? Proszę o odpowiedź....
nic nie zrobi, nic mi na ten temat nie wiadomo, nadal będzie bluzgać aj i bronić mch, a miarka się przebierze po tych oskarżeniach aj. A czekajcie onelia pójdzie do aj i się będą szamotać i aj upadnie i będzie udawała że boli ją brzuch. potem oskarży ją o napaść.