PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

każdy ma prawo lubić co chce nawet jeśli jest to durny meksykański serialik dla panien służących, ale przeżywać to wszystko tak jakby to nie była fikcja tylko real to trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem... OK, rozumiem, że jesteście ciekawe co się dalej wydarzy w waszym ulubionym serialu, ale komentarze w stylu: ,,Kiedy wreszcie jakaś tam Ziuta zostanie zdemaskowana, bo już nie mogę na nią patrzeć !" zalatują mi patologią... Dzieciaczki, czy wy naprawdę nie macie prawdziwych zmartwień ? No ale jak już pisałam w temacie o Maite - zapewne większość z was jest teraz w najgłupszym wieku (11-13 lat), więc nie ma się co dziwić... Jednak jeśli dorośniecie a nie zmienicie się to radzę udać się do psychologa...

tereska_jankowska

Nie rozumiem po co w ogóle tu piszesz skoro tylko obrażasz osoby, które lubią ten serial i nie wierzę w to, że gdy oglądasz jakiś film to siedzisz i bezmyślnie wpatrujesz się w ekran zupełnie niewzruszona. Telewizja jest po to by wywoływać emocje, bawić, wzruszać i wkurzać, myślę, że naprawdę każdy zdaje sobie sprawę, że wszystko zostało wymyślone i z całą pewnością nie musi odwiedzać psychologa.