PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

w którym odcinku oni jeździli razem na rowerze? Czy w ogóle coś takiego było? nie chodzi mi o wspomnienia Marichuy, ale o odcinek kiedy to się wydarzyło

ocenił(a) serial na 7
aaaniaaa123

SPOILER!!!
Było kilka scen gdzie jeździli na rowerze i nie ko dońca wiem o którą Ci chodzi. Pierwszy raz scena gdy Marichuy jeździ na rowerze z Juanem Miguelem wystepuje w jej śnie, nie wydarzyła się naprawdę. W tym śnie jeżdża na rowerze (każdy na swoim pojedyńczym), po drodze, później się przytulają. Kolejna scena z jazdą na rowerze była naprawdę, pod koniec telenoweli, ale jeździli wtedy na podwójnym rowerze (tandemie), jeździli po mieście i odwiedzali różne miejsca. Ostatnia scena z jazdą na rowerze była w ostatnim odcinku i też wydarzyła się naprawdę, gdy Juan Miguel, Marichuy, Maita i Juanito jadą na jednym potrójnym rowerze (Juanito w takiej przyczepce z tyłu), wszyscy są ubrani na biało.

maaajenka

chodziło mi o to jak jeździli na dwóch rowerach, co śniło się Marichuy. Chciałam się dowiedzieć czy było to na prawdę czy tylko sen. Dzięki ci wielkie :)

ocenił(a) serial na 7
aaaniaaa123

ok, nie ma sprawy;) tak na zapas odpowiedziałam ogólnie o tych rowerach;) ale sytuacja o której mówisz to był tylko sen.