PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Ej laseczki wie ktos moze kiedy Mary i JM sie wkoncu pogodza??tak fajnie na nich patrzec..

misiulenka19

no ja mysle ze sie pogodzą w koncu Mary bedzie w ciązy to moze wybaczy mu.....

gabi504

Będzie chciała mu wybaczyć, ale wtedy odnajdzie się Viviana. Odstawi szopkę z amnezją. Juan Miquel odnajdzie ją w psychiatryku. W ostateczności MC nie powie mu nawet że jest w ciąży. Urodzi dziecko gdzieś na prowincji. Do Meksyku wróci z jakimś nowym facetem(okaże się że był on kiedyś przyjacielem JM).

ocenił(a) serial na 10
misiulenka19

Mary i JM pogodzą się dopiero pod koniec serialu w 190 odcinku, wezmą jeszcze raz ślub w 194 odcinku,a w 94 odcinku JM dowie sie ze ma syna.

angelac134

a jak nazwa syna?????wiecie moze tez jakie relacje bedzie miec Mary i corka JM???
Dzieki

bonesfan

zynek sie bedzie nazywał tak samo jak tatuś, lipa troche że tak dlugo trzeba czekać aż oni się pogodzą, wiem ze MC straci wzrok i JM wyjedzie na studia żeby potem wrócić i wyleczyć MC, potem bedzie sie podawał za lekarza jakiegos Pablo o ile dobrze pamiętam..

ocenił(a) serial na 10
misiulenka19

MC na końcu dobrze będzie sie ukladac z córka JM.

ocenił(a) serial na 10
misiulenka19

Mayta chyba bardzo polubi MCH ...widziałm wczoraj na yt odc.45 zarabisty tyle sie w nim uśmiałam ze hej ...to był ten odcinek jak MCH i Juan M byli na jakimś przyjęciu czy coś i jak JM wystawił ta wrednotę Estefi.... i tańczył z Mch...ale końcówka już była smutna bo MCH tak płakała i JM też:(:(:(