PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Ale z tet Marichuy kretynka! Większej naiwniaczki na świecie chyba nie ma. Amador dobierał się do niej 4267023 razy, próbował ją zgwałcić, a ona dla niego pracuje i jej słowa z wczorajszego odcinka "Oczywiście, że mu ufam. Dlaczego miałabym nie ufać?" mnie rozwaliły. I chce do niego dzwonić by go poinformować jak urodzi. No poprostu idiotka! Pozatym nie rozumiem co ci wszyscy faceci w niej widzą. Owszem jest ładna, ale też nie jest niewiadomo jakim cudem. No i uroda to nie wszystko. Co po tym, że jest ładna skroro jest strasznie prymitywna? Jej teksty, ruchy, sposób ubierania się! I do tego analfabetka.

ocenił(a) serial na 8
Lily303

Co w niej widzą? Hm Maite jest łądna. Ale mając zestawienie Maricuy, Estefania z krowim zadem i obwisłymi cycami, stara Viviana z żylastymi rękami, czy nawet ta idiotyczna Purita z żabimi ustami to kogo mają wybrać?

ewelina84

Fakt. Najładniejsza jak dla mnie jest Elsa i Beatriz.

ewelina84

Podczas hipnozy Viviana powiedziała, że "chciała poużywać życia póki jest młoda i piękna"
:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hehe, ona to w ogóle, chyba lustra w domu nie ma. Ta aktorka to totalne nieporozumienie. Ani trochu nie pasuje na żonę JM.

ocenił(a) serial na 9
Lily303

też nie ogarniałam tego wątku, że ufa Amadorowi po tym wszystkim, czysta głupota... Toż to trzeba mieć minimalny instynkt przetrwania...