PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

zachowuje się jak rozkapryszone i niedojrzałe dziecko ! Facet który ją kocha wyjechał na pół roku żeby móc ją wyleczyć, a ona nie potrafi tego docenić...Tylko i wyłącznie dzięki niemu znowu może widzieć jak rośnie jej dziecko, a ona co ? Wiem że wciąż myśli że Juan Miquel spotykał się w Bostonie z inną kobietą i że niby ona spodziewała się jego dziecka, ale mogłaby chociaż spróbować to z nim wyjaśnić. Poza tym nie rozumiem jej zachowania względem rodziny, wiem że może czuć się oszukana bo wszyscy ją okłamywali, ale do cholery(!), zrobili to dla jej dobra, wolałaby do końca życia nie móc widzieć synka ? Myślę że mały Juanito chciałby by jego matka mogła zobaczyć jak dorasta. Ja na jej miejscu też byłabym zła, ale na drugi dzień by mi przeszło, bo wiem że wszyscy chcieli
tylko pomóc !

ocenił(a) serial na 6
Kaya1456

Zgadzam się. Wkurzyła mnie w tym ostatnim odcinku. Poza tym nie rozumiem. Najpierw mówi, żeby powiedzieć JM, że mu wybaczyła itd., że nie żywi urazy do niego, a potem go odrzuca. Poza tym zachowuje się, jak gdyby w ogóle nie miała intuicji. Ostatnio nie wierzyła nikomu poza tą Aną Szują i Rafaelem ( który zachowuje się po prostu niewyobrażalnie wrrrrrrr).
No ale zostało już mało odcinków, więc za niedługo MC pewnie odzyska zmysły;)

ocenił(a) serial na 10
justizar

tak ale postawcie sie na jej miejscu wiadomo ze wybaczylabym bo ja nie umiem sie gniewac ale ona zostala skrzywdzona... a taka glupia ana julia jej wbija do glowy glupoty :D

any1

ona nie moze widziec jak jej dziecko rosnie, bo ono w ogole nie rosnie !!!