PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Zresztą jak wiele innych seriali meksykańskich.Ten aniołek(zresztą bardzo ładny) to obraz pełen kiczu i pompatycznych dialogów,brzmiących tak jakby ktoś żywcem wyciągnął je z jednego z odcinków Mody na sukces i które są tak przelukrowane że jedyne co wywołują po 5 minutach ich wysłuchiwania to chęć udania się do łazienki i puszczenia pawia.Kto widzi w tym serialu jakiekolwiek przesłanie...cóż gratuluję mu wyobraźni.A może ten ktoś poprostu oszał?Ogólnie serial dla starych babć.A TV 4 mogłoby pokusić się o jakieś bardziej ambitne produkcje w swojej ramówce.

ocenił(a) serial na 9
wojciechcejrowski02

Hej!Czytałam Twpje wypowiedzi a bylo juz ich pare.Szanuje Ciebie i Twoje zdanie ale nie rozumie jednej rzeczy dlaczego tak starasz się oczernić ten serial ?nie lubisz go to nie oglądaj.prosta pilka.Ja nie lubie pewnych filmów ale nie staram się tego usilnie każdemu zademonstrować i pokazać.Nie lubisz to nie oglądaj ale po co te komentarze i jakies docinki,Wchodząc tu psuje sobie nastrój przez takie komentarze a chyba kazdy ma prawo ogladać co chce prawda? pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 2
mgielka007

Każdy ma prawo do wypowiedzenia się prawda?

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

jakie bardziej ambitne produkcje masz na myśli ??:D

ocenił(a) serial na 2
sylusiaaa

Np.filmy fabularne(ale szajs typu Higs School Musical),dokumentalne itp.

ocenił(a) serial na 7
wojciechcejrowski02

W sumie się z Tobą zgadzam wojciechu, ten serial to na dłuższą metę jest nie do wytrzymania..
Za dużo wywodzenia się nad tym wszystkim jaki to on jest zły, a jak ja ją/ jego kocham, ale z nią nie moge być.. itp.

Wcześniej bardzo go lubiłam, ale teraz za każdym razem kiedy odchodzę od telewizora to mnie łeb napiernicza od oglądania tego. Ogladam już z przyzwyczajenia.

No, ale każdy ma prawo oglądać to co chce i co mu pod gust podchodzi. nie będę oceniała fanów, bo jak chcą, to niech oglądają.. ich sprawa.
Każdy lubi co innego.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 7
arisa_

mówiąc "nie będę oceniała fanów" chce podkreślić, że nie jestem fanką;p

ocenił(a) serial na 2
arisa_

Fanów tego,łatwo określić wbrew pozorom.

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

O gustach się nie dyskutuje!!!!A ty nie uważaj się za takiego mądrzejszego od nas,bo tak nie jest!!!A i babcie z pewnością nie ogladają tej telenoweli!!!Zapytaj się swojej czy ogląda telenowele z ładnymi aktorami i o miłości???Napewno nie bo twoja babcia drogi chłopcze już dawno ma te czasy za sobą i nie kręcą ją takie romantyczne filmy .o tej porze to ona pewnie ci dziarga czapeczke na drutach!!!;)

ocenił(a) serial na 2
kasiaaaa_2

Chcesz obejrzeć coś romantycznego?Włącz sobie jakiś bardziej sensowny fil póki jeszcze ten cały anioł nie zlasował ci mózgu.

ocenił(a) serial na 2
wojciechcejrowski02

Widziałam początek wczorajszego odcinka.Ten fagasik postaci granej przez Maite chyba z 5 minut stał nad łóżkiem na którym leżała i powtarzał jej imie,zupełnie jak by mu się płyta zacięła.I do tego ta dramatyczna muza rodem z filharmonii.Darowałam sobie dalsze oglądanie.A autor ma rację serial dla starych bab.

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

Spadaj! nie bedziesz mi mówił co mam oglądać!!!chce- to oglądam tą telenowelę nie- to nie ...a tobie nic do tego!!!!ale jak przynajmiej czegoś nie oglądam np.Cejrowskiego to nie wchodzę na jego forum i nie krytykuje tego programu!!!!

wojciechcejrowski02

Ten serial jest super.

ocenił(a) serial na 2
kajolisrk

Tak jest super zamulaczem xD.

ocenił(a) serial na 2
christinearron

A czy wogole ktoś ci każe tego nie oglądać?

ocenił(a) serial na 10
christinearron

A czy Ja cię prosiłam o zdanie!!!????to jest forum dla fanów więć tylko oni mają tu głoś ,więć siooo!!!!!

ocenił(a) serial na 6
wojciechcejrowski02

Ja zaczęłam oglądac ten serial tylko dla tego, że gra tam Maite Perroni. Początek nie był taki tragiczny. Jednak teraz oglądam tylko dlatego, ... sama nie wiem dlaczego . Lubie poprostu obejrzec do końca . Z odcinka na odcinek robi się to coraz gorsze a umysł tych ludzi mnie czasami załamuje ale cóż . Jak do osoby która ledwo przeżyła operację może wchodzic tyle osób ile sobie zechce i jeszcze poustawiac pokój w kwiatach ? A jak dla mnie ich dialogi są poprostu genialne. 'Marichuy kocham cię, wiem, że ty mnie też' Uwielbiam to :D

ocenił(a) serial na 5
agatao1111

Na początku ten serial dobrze się zapowiadał, tajemnicza historia Marichiuy i dużo starych dobrych aktorów grały w tym filmie. Od dzisiaj przerwałam oglądanie tej telenoweli ponieważ jak piszą tu niektóre osoby powyżej serial staje się coraz gorszy i nudniejszy ciągnie się jak flaki z olejem jest za długi powinien się już dawno skończyć. Teraz zamiast anioła wolę sobie obejrzeć nową telenowelę z Williamem Levy o 18.00. I polecam tym którzy wynudzają się na Nie igraj z aniołem żeby obejrzały sobie Twarz Analiji bo to najlepsza telcia jaka teraz leci w tv :).

ocenił(a) serial na 2
Maslik

A to coś ile ma odcinków?200?300?.........400???

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

Ludzie!!!!! to przerywajcie oglądanie tego serialu jak wam się nie podoba i już. Nie musicie tego wypisywać całemu światu bo kogo to obchodzi że wam się on nie poboba!!!!!!!!Nie oglądać i tyle. Tylko forum dla fanów podkreślam DLA FANÓW!!!!!!!!!tej telenoweli zaśmiecacie!!sio z tąd!!!!bo mnie najbardziej interesuje że jakiejś np.Joli Kowalskiej aniołek się nie podob lub przestaje go oglądać!!!Ludzie litości!!!nie to nie nie oglądaj i tyle. Płakać za wami nikt nie będzie!!!!

kasiaaaa_2

dziewczynko to jest FORUM DYSKUSYJNE, czyli nie tylko dla fanów. Zamiast konstruktywnie wypowiedzieć się, to Ty udajesz kogoś super i wstawiasz milion wykrzykników, przez co pokazujesz, że masz góra 14 lat i chodzisz do gimnazjum.

Kolega wyżej bardzo mądrze postąpił polecając Ci inne filmy :)

ocenił(a) serial na 10
Pudel20

Pudelu!! to nie jest forum zatytułowane FILMY GODNE POLECENIA więc nie potrzebuje rad co do tego co powinnam oglądać .Ale denerwuje mnie to że ludzie oglądając raz czy dwa telenowele stwierdzają że jest głupia. Ja np. oglądałam ją na początku ale po zmianie godziny emisji nie oglądam w ogóle ale mimi to nie krytukuje go i szanuje fanów.Każda telenowela ma coś takiego że na początku jest bardzo ciekawa ..póżniej nudna jak flaki ...koniec oczywiście jest najfajniejszy.A ty Pudlu jeśli określasz czyjś wiek po tym ile pisze wykrzykników lub też po czymś innym to zgłoś się do MAM TALENT.Ja po twojej wypowiedzi stwierdzam że jesteś zgorzkniałym emerytem któremu nic w życiu nie pasuje!!a tak w nawiasie to przykro mi ale się pomyliłeś ale nie jestem 14 latką ani 15 itd.

kasiaaaa_2

z pewnością się zgłoszę do mam talent, jak przyjmuują emerytów.
jest to forum DYSKUSYJNE, czyli moge pisać wszystko to co mi się podoba, więc każdy kto skrytykował ta telenowelę ma prawo to tutaj napisać. Ja też oglądam tą telenowelę od poczatku i tylko tą, a oglądam ją, ponieważ podoba mi się aktor, nic więcej.

ocenił(a) serial na 10
Pudel20

No wiesz na pewno Cię przyjmą z takim talentem.....Ja też oglądałam tą telenowelę głównie z tego powodu jednak z chwilą gdy zmieniono godzinę emisji niestety musiałam zrezygnować

ocenił(a) serial na 2
kasiaaaa_2

Scenarzystom się nudzi.Mogliby już skończyć to gówno zamiast zapychać ramówkę.