PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Słuchajcie, zaczęłam oglądać serial od 27 odcinka... więc trochę mnie ominęło.
czy mogłby ktoś mi powiedzieć, o co mniej więc chodzi i co się działo od początku? Z tego tylko co mniej więcej wiem, że to jest ten przystojniak, ma córkę, ma się ożenić z tą na E, co jest zła, ale zakochał się Marichuy czy jakoś tak.... :P

ocenił(a) serial na 7
Aless

Możesz sobie obejrzeć na youtubie wcześniejsze odcinki..są po polsku z lektorem:))

arisa_

http://www.cuidadoconelangel.pl/ albo przeczytaj sobie streszczenie na tej stronce ;)

ocenił(a) serial na 1
ilonaa92

Chujowy serial. Fabuła jak dla dziecka albo moherowych beretów. Mariczui to jakaś niepełnosprawna psychicznie kobieta z fobią. A jej chłopak - Ken to pedał z samoopalaczem.

Polecam wszystkim ludziom, którzy nie mają co robi. Ja w tym czasie wolę obejrzeć Modę na sukces.

Pozdrawiam wszystkich ;)

ocenił(a) serial na 1
PaPyS

Nie wspominając o postaciach, które wyglądają jakby miały kija w dupie.

Muzyka? Jak z gier na Pegazusa z 1990 roku. Masakra.

Jednym słowem: "FUCKIN BULLSHIT".

PaPyS

Uuuu i nadążasz za wszystkimi niezwykle zawiłymi i rozbudowanymi wątkami tej jakże inteligentnej i cudownej telenoweli rodem z wanny z mydłem i płynem do kąpieli [bo zwykłą telenowelą mydlaną to tego nie nazwę, to o wiele więcej] ??
Wiesz... osobiście wydaje mi się, że te wszystkie postacie z Mody na sukces bardziej są "psychiczne" niż te tutaj... chociażby ten sławienny skenowaciały z samoopalaczem Ridżysław, co raz to z Tejlor raz to z Bruk... [tak tak, znam postacie z filmu, znam ;] ma się "moherowe babcie"]

Wszystko jest dla ludzi Koleżanko...
Serdeczne pozdrowienia, zdrówka i Wesołych Świąt życzę ;]

Aless

Odpowiem. No więc Juan Miguel jest lekarzem ma córeczkę Maite ale jego żona kilka odcinków temu zginęła w wypadku, ale tak na prawdę uratowała się i uciekła od niego. On myśli że jest wdowcem, mieszka z siostrą Rosio i wredną teściową Ornelią. Marichuy to sierota, mieszkała u praczki Candelarii i wpadła w kłopoty, Juan Miguel uratował ja od wiezienia i zamieszkała u niego. Ale tesciowej sie nie podobało wiec Mariachuy zamieszała u sedziego Velarde i jego żony Cecylii. Oni maja córkę Estefanię która leci na Juana Miguela ale on kocha Marichuy. EStefa tak na prawdę nie jest córką sedziego, tylko razem z ciotką dawna znajomą matki uknuła intrygę i podszyła się pod ich zaginione dziecko. NA prawdę córką jest MAria de Jesus, czyli MArichuy. Jej matka Cecylia była żoną sedziego ale jego rodzina nie zgodziła sie na taki mezalians i sedzia zostawil zone i wyjechał na studia, a ona urodziła coreczke i zapadła na jakas chorobe, myslala ze umrze i oddała dziecko do ksiedza a on do sierocinca. Pozniej panstwo Velarde jakos sie zeszli ale Cecylia nie przyznała sie aż do chwili, gdy Isabela ciotka Estefanii nie wcisneła jej że ona jest zaginiona pociecha. MArichuy uciekła z bidula majac chyba 15 lat i tułała się, wtedy napadł ją lekko drinknięty Juan Miguel i troche ja obmacał, ale nic jej sie nie stało, za to bidulka ma traume i snia jej sie koszmary.