Oglądam serial od kilku dni, nie jestem za bardzo w tym obeznana, dlatego mam pytanie: dlaczego Marichuy mieszka u Cecilii i Patricia? Kim właściwie jest Juan Miguel? Czy Marichuy jest córką Cecilii? Estefania jest złą bohaterką w tym serialu i udaje córkę Cecilii i Patricia - dlaczego? Czy Blanca już się pojawiła w serialu? Jeśli tak, to czy jest pozytywną bohaterką? Z góry dziękuję. ;)
Już wiem, że Marichuy jest córką Cecilii i Patricia, ale dlaczego ją opuścili? I dalej nie znam odpowiedzi na pozostałe pytania. ;) No wybaczcie, jestem w pewnym sensie nowością na tym "rynku", jeśli ktoś mógłby mi trochę przybliżyć ten serial, byłabym wdzięczna. ;))
Marichuy mieszka u Cecilii i Patricia bo Juan Miguel ich o to poprosił.Jeżeli chodzi o zawód to Juan Miguel jest psychoanalitykiem.Estefania udaje córkę Cecilii i Patricia bo ona i jej ciotka(Isabela) znalazły fajny sposób na lepsze życie.Blanki nie ma jeszcze w serialu.
ponieważ sam nie mogl się nią zająć , bo Omelia mówiła , że sprowadził sobie kochanke i ciągle kłóciła się z Marichuy i jeszcze chciał stłumić swoją narastającą miłość do Marichuy ;*
a jeśli chodzi o to dlaczego rodzice zostawili Marichuy ? to było tak : Patricio mósiał się rozstac z Cecilią bo rodzinie ona niepasowała ... on był bogaty a ona nie . a Cecilia wtedy zaszła w ciążę ... Patricio wyjechał za granicę i niewiedział o tym ... no i gdy urodziła oddała dziecko księdzu Anselmowi ... ponieważ myslala , że umrze . gdy przerzyła już niemogła odnaleźć ani księdza ani pozostawionej córki . ;/
Witaj tutaj jest całe streszczenie filmu mam nadzieje że się przyda i przybliży ci ten film :) http://www.telenowele.fora.pl/nie-igraj-z-aniolem,95/streszczenia-bez-komentowan ia,9165.html