PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Oglądałam niedawno 1 odcinek i mam pytanie co za tajemnice ukrywa Jaun i kto zgwałcił
Marichuy ?????

monia1432

to właśnie jest tą tajemnicą Juana Miguela czyli to on ją zgwałcił, a raczej mocno całował ona dowie się o tym w odcinku 33 a on wcześniej :)

ocenił(a) serial na 10
marichuy94

hey no właśnie to mnie zastanawia oglądam to już po raz drugi i ciągle mnie to trapi : on ją zgwałcił czy nie ? bo mi się zdaje, że on ją próbował zgwałcić, ale tego nie zrobił. (?)

asiulkaa93

hm. jak ona to opowiada to tak jakby ją zgwalcił. a on, że próbował. wydaję mi się, że próbował a ona uciekła czy coś.

Toille

nie on jej nie zgwałcił, ona mu uciekła i tyle. Jej się tylko tak zdawało

marichuy94

sama się sobie dziwię bo nie przepadam za telenowelami ale ta jest szczególnie fajna ale nie oglądałam wszystkich odcinków i nie mogę zrozumieć dlaczego on ją próbował zgwałcić niby jest takim wzorem cnót bogaty no i wiadomo że mógł mieć każdą i akurat chciał zgwałcić??? nie wiem ja tego nie załapałam może ktoś jest bardziej obczajony w fabule???

KaTe_Kis

No był po prostu pijany i nie wiedział co robi. Przecież nie zrobił by tego gdyby nie był.:)

ocenił(a) serial na 10
marichuy94

No wlaśnie też jestem ciekawa czy Juan Migeul ją zgwałcił czy nie. Jedno jest pewne on Marichuy bardzo kocha i ona go też :)