PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Mam takie 2 pytania.
Ile miesięcy Marichuy była niewidoma? Bo w serialu jest mowa, że JM wyjechał prawie na rok, by studiować okulistykę, a przecież Juanito nie zaczął nawet chodzić! Wciąż jest taki mały.

Ile upłynęło czasu od nocy poślubnej JM i May, do momentu, w którym Marichuy wraca z hacjendy Omara do Meksyku? Bo w późniejszych odcinkach JM mówi jej że minął przeszło rok od tej nocy. Więc liczmy, że Juanito ma pół roku i jeśli dodamy wszystkie wydarzenia, to wyszłoby, że w czasie drugiego/trzeciego ślubu JM i M, Juanito ma 2 lata, a przecież nie wygląda na tyle!

Trochę zagmatwane, ale mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Por favor.

ocenił(a) serial na 10
Amy95

tez to zauwazylam..ale nie potrafie tego wytlumaczyc..slynny porod przez spodnie tez jest tajemniczy;D

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

a czy May się w końcu dowie, że to Will przy niej czuwał po tym pierwszym wypadku?

marichuy94

Zagadkowy ten serial.
A ja myślę, ze May się dowiedziała. Tylko z innego punktu widzenia. Bo w filmie nie było to powiedziane. Ale Marichuy mówiła coś w stylu "Zawsze byłeś przy mnie" i coś tam jeszcze. Więc gdy się godzili, myślę, że to wiedziała. W każdym razie na pewno po ślubie jej powiedział! :)