Mam takie 2 pytania.
Ile miesięcy Marichuy była niewidoma? Bo w serialu jest mowa, że JM wyjechał prawie na rok, by studiować okulistykę, a przecież Juanito nie zaczął nawet chodzić! Wciąż jest taki mały.
Ile upłynęło czasu od nocy poślubnej JM i May, do momentu, w którym Marichuy wraca z hacjendy Omara do Meksyku? Bo w późniejszych odcinkach JM mówi jej że minął przeszło rok od tej nocy. Więc liczmy, że Juanito ma pół roku i jeśli dodamy wszystkie wydarzenia, to wyszłoby, że w czasie drugiego/trzeciego ślubu JM i M, Juanito ma 2 lata, a przecież nie wygląda na tyle!
Trochę zagmatwane, ale mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Por favor.
tez to zauwazylam..ale nie potrafie tego wytlumaczyc..slynny porod przez spodnie tez jest tajemniczy;D
a czy May się w końcu dowie, że to Will przy niej czuwał po tym pierwszym wypadku?
Zagadkowy ten serial.
A ja myślę, ze May się dowiedziała. Tylko z innego punktu widzenia. Bo w filmie nie było to powiedziane. Ale Marichuy mówiła coś w stylu "Zawsze byłeś przy mnie" i coś tam jeszcze. Więc gdy się godzili, myślę, że to wiedziała. W każdym razie na pewno po ślubie jej powiedział! :)