Ja znalazłam taką informację:
"29 maja o 18.00 zostanie wyemitowany ostatni w tym sezonie, 66-ty odcinek telenoweli Nie igraj z aniołem. Na kolejne odcinki zapraszamy po wakacjach. "
Czy "Nie igraj z aniołem" ma sezony??? Jeśli tak to dlatego jest przerwa w emisji tak jak ze "Zbuntowanymi".
to jest kropnie głupie ze robia wakacyjną przerwe a mozesz mi powiedziec gdzie taka informacje znalazłaś ??
Nie, Cuidado con el ángel nie jest podzielona na sezony.
Nie wiem czym TV4 się kierował, ale myślę, że nie chcieli, aby telenowela straciła oglądalność podczas wakacji. W końcu wiele osób wyjeżdża lub woli spędzić czas na świeżym powietrzu, niż o 18 oglądać serial.
super akurat w moje 21 urodziny...:(((................................................................
Dla mnie już chyba obojętne czy będzie przerwa czy nie:(
dlaczego??? tak się to wszystko okropnie składa że całe wakacje będę pracowała nad morzem (w Jastrzębiej Górze- zapraszam:))a po wakacjach???
wybieram się do szkoły- tryb dzienny, mieszkanie w akademiku, wiec nie wiem jak to będzie z tv a na pewno z wolnym czasem. I niestety do Gdańska mam 200 km. wiec lipa z ccea:( nawet laptopa nie mam !!! :((((((
a mi pasuje ze nie będzie emitowany na wakacje ;-) bo nie będzie mnie przez długi czas .. i nie będę miała możliwości oglądania Aniołka :( i chcę zarobić troszkę pieniążków na wakacje ;-) wiec bardzo mnie cieszy ta decyzja bo chyba bym nie zniosła ze nie oglądałabym filmu :(:(:(