o Boże to nie oglądaj! Kazde ci ktos? I nie pisz takich rzenujących komentarzy, serial mega na maxa super:))
to jest forum dla fanów tej telci, ale nie ich przeciwników także, żegnamy ozięble.
jak masz problemy z własną osobowością to zajrzyj na pudla i tam opisuj sobie żenady...
A gdzie jest napisany nagłówek "Uwaga!!!Forum tylko dla fanów!!!"????NIGDZIE!!!Poza tym moja droga totalitaryzm(o ile wiesz co to jest) w naszym pięknym kraju już dawno się skończył,tak samo jak cenzura.Obowiązuje wolność słowa i jeśli nie podoba mi się jakiś film/serial to mogę o tym (oczywiście kulturalnie) napisać bo tak mi się podoba.Po za tym nikt nie każe ci tego czytać.Więc jeśli ktoś ma tu problem z własną osobowością to napewno ty,bo nie dość że jesteś nietolerancyjna to sama sprawiasz wrażenie osoby czytającej pudelka i inne dziadostwo.Radzę ci dorosnąć.
dzień dobry droga czytelniczko tegoż forum, masz wątpliwą przyjemność rozmawiać z doktorem historii, a skoro jesteś taka mądra, to powinnaś wiedzieć ze totalitaryzmu w naszym kraju nie było, radze zapoznać się z materiałem historii najnowszej drogie dziecko, zamiast zaglądać na takie strony, najpierw nauka później przyjemności.
radzę Ci zmadrzec ;)
Hahaha jakie żałosne dziecko próbuje podawać się za historyka.Pusta,nieoduczona lala.A jaką formę żądów mieliśmy w latach 1945-1989????Brak wolności słowa,cenzura,postępowanie,myślenie i działanie tak jak chce tego Polska Zjednoczona Partia Robotnicza.Poddawanie kontroli życia obywateli.TO JEST TOTALITARYZM KRETYNKO!!!!!Ktoś kto pisze takie debilizmy jak te powyżej napewno nie może być doktorem historii.Jak można tak się poniżać jak robisz to ty???W głowie mi się nie mieści.Szczerze żal mi ciebie.
No właśnie widzę twoje obycie i kulturę. Co z tego że chwalisz się wiedzą jak jesteś pospolitą chamką i obrażasz ludzi! I co ci wadzi, że ktoś lubi sobie telenowele oglądać? Widać masz problemy se sobą bo szukasz zaczepki.
Sama powiedziałaś, wolny kraj wole słowo, wolny wybór więc daj ludziom żyć.
Jak lubisz oglądać polskie the neverending story z braćmi Mrok to proszę bardzo. Nikt cię za to nie potępi o gustach i kolorach się nie dyskutuje mawiali mądrzy Rzymianie.
Żal mi ciebie, bo wsadzasz kij w mrowisko, oby cię mrówki w tyłek nie ugryzły.
myślisz, że ludzie z tytułem naukowym jakimkolwiek, nie mogą sobie pozwolić na oglądanie serialów obyczajowych, gdyż to uwłacza im w jakiś sposób we własnej godności??? myślisz, że ludzie ci cały czas siedzą nad książkami i cały czas mają objazdy naukowe. powiem szczerze,że bardzo ciekawy przyjmujesz punkt widzenia krysiu. nie mniej jednak, chodzi mi tutaj o to, że używając wulgaryzmów, nie potrafisz prowadzić konwersacji na poziomie ludzi dorosłych, tym samym świadczy to o tym, że nie potrafisz przytoczyć merytorycznych argumentów, które poświadczą twoje racje. co do historii to radze sięgnąć do literatury specjalistycznej, a nie do podręczników, które nie są wzbogacone o nowe rozprawy i artykuły, i w których vademecum nauk historycznych jest bardzo ubogi, jeśli w ogóle się pojawia. poczytaj kilka monografii i artykułów, a dowiesz się ze wtedy był komunizm, totalitaryzm to ZSRR, nie ziemie polskie, wiem, że uczą was, że komunizm to alternatywa totalitaryzmu, ale w świetle nowych badań indukcyjnych, i dokumentów, które ujrzały światło dzienne pogląd ten zaczyna być wypierany. jeśli w przyszłości będziesz chciała się dowiedzieć więcej na ten temat zapraszam do poznania, a obiecuje, że bez warunku nie zaliczysz roku:)
dziewuszki dziękuje za wsparcie :)jednakże nie zniżajmy się do poziomu panny krysi, która przypomina chłopa Janisława z wieków średnich^^
i cóż to, za neologizm NIEODUCZONA ????