kiedy ta wredna Ana Julia zostanie zdemaskowana ? Przyznam że już nie mogę się tego doczekać. Nie wiem która jest bardziej wredną pindą...Ana Julia czy Estefania...
w 152-153 odc Mch spadnie ze schodów bo AJ posmaruje je masłem. Cande domyśli się, kto to zrobił, AJ zrzuci wine na Cande. Patricio będzie po stronie AJ Cecilia Cande. Ale Cande ją zdemaskuje i będzie dym
W którym odcinku Patricio tak naprawdę zobaczy jaka ona jest i wyrzuci z domu ? W jaki sposób Cande ją zdemaskuje ?
Ana Julia najbardziej wredna s*ka jaką widziałem! Dzisiaj to dosłownie przeszła już samą siebie! A ten cały ojciec Marichuy to jest jeszcze bardziej ślepy niż ona. Krew mnie zalewa jak na nich patrzę.
Potwierdzam, że ta Ana Julia jest... niemożliwa:) chwilami nie mogę już tego oglądać, bo za dużo w tym filmie czarnych charakterów, wolałam już Estefanie od AJ, bo przynajmniej można było się z niej od czasu do czasu pośmiać, a tak to człowiek się tylko denerwuje;p ale na pocieszenie pozostaje informacja, że nie zostało już tak dużo odcinków do końca serialu, jakoś wytrzymamy:)
Wczoraj to mnie tak wkurzyła...! Miała czelność robić z siebie ofiarę, że niby taka niewinna i dobra z niej dziewczyna ! Bezczelność ! Kiedy ją zdemaskują i w jakich okolicznościach ?
Nie no, po przeczytaniu tego wątku nie mam już najmniejszych wątpliwości, że większość z was ma poważne problemy ze swoją psychiką. Żeby tak się ekscytować jakimś żałosnym meksykańskim serialikiem i darzyć nienawiścią fikcyjne postaci, które nie istnieją (są jedynie grane przez Bogu ducha winnych aktorów) to trzeba naprawdę mieć coś nie tak z głową, nawet jeśli się jest niedojrzałą, 12-letnią smarkulą... Wilka z ,,Czerwonego Kapturka" i czarownicy z ,,Królewny Śniezki" też nienawidzicie jakby to były prawdziwe osoby ? Żal mi was...
Do Tereski czy jak Ci tam... Jakie niby problemy psychiczne?! Jejku, to już zabronione wyrażanie opinii na temat postaci występujących w filmie?! Jeśli to ma być dla Ciebie dowód na to, że ktoś ma problemy psychiczne no to ja serdecznie gratuluję... Każdy tutaj po prostu, że postać Any Julii jest wredną szmatą, a nikt nie wspominał o aktorce, bo jeśli chodzi o aktorkę mogę powiedzieć jedynie to, że swoją rolę gra bardzo dobrze skoro wzbudza u widza takie emocje(co raczej miało tak wyglądać)!