PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Nie ogladalam wszystkich odcinków. Ona naorawdę została kiedys zgwałcona czy tylko jej sie to śni? Rozumiem trauma, ale ona nie zakrywa ciała, pozuje malarzowi, a od razu skacze z łapami do kazdego faceta.

Jej wszystko wolno. Ukraść kwiatki, mleko i wybić szyby. Ale nie zamykajcie i nie karzcie mnie źli ludzie bo ja jestem biedna. Jakim prawem to robicie? Nie mam pieniedzy na kaucję. Jak śmiecie mnie arestować?

ignis_2

Z tego co mi się wydaje, nie została zgwałcona, to była próba gwałtu raczej, JM był pijany i ja całował i szarpał ale zdołał mu uciec. Lubiłam ten serial bardzo, ale faktycznie ta trauma troche dziwna, jednemu się nie da dotknać a do JM tuli sie praktycznie odkąd tylko go poznała i nawet całuje w policzek często.

fiolka872

No tak. Główna bohaterka zawsze musi być czysta i niewinną dziewicą dla ukochanego. Dlatego w ten gwałt nie chciało mi się wierzyć. Można być pyskatym, sle trzeba umieć zachować przyzwoitość. Mimo swego dobrego serca oba jest ordynarna.

ignis_2

Niestety. Puścili to teraz po Zbuntowanym Aniele na TV Puls no i po ocenie spodziewałam się że to będzie coś ciekawego (choć mojego Zbuntka nic nie przebije) , ale pierwszych dwóch odcinkach stwierdzam że no nie da się polubić głównej bohaterki. Póki co kradzieże, niedorzeczna fabuła, loki do pasa jak od fryzjera czy tak wygląda sierota? Ja nie kupuję tej bohaterki jak na razie.

anioleczek749

Ja też zaczęłam oglądać wtedy co Ty ;) pierwsze wrażenie? Masakra. Mam taki problem, że jak już zacznę, to muszę skończyć. Późniejsze odcinki są lepsze. I ona trochę się ogarnia aczkolwiek aktorka z niej słaba ale chodzi o fabułę. Póki co jestem na 128 odcinku. Oglądam na cda. Nie dałbym rady oglądać w tv. Muszę tu i teraz, jak najszybciej. Ciekawe jak się skończy. I nie czytam spoilerów ;) ZA wiedziałam jak się skończy, bo oglądałam w dzieciństwie ;) a NIzA to dla mnie nowość. Pierwszy raz zobaczyłam w TV po ZA.

Lucy_Papaya

hehe to prawda, z braku laku oglądam dalej w tv i masz rację troszkę się akcja rozkręca - głównie to coś się dzieje na końcu odcinka i tak jakby zmusza się żeby klikać i zobaczyć co dalej. No ale nie ma ładu, ani składu ani logiki to tam nie uświadczysz ;P mój główny problem to to, że główna aktorka nie ma w sobie tego czaru który miała Natalia Oreiro, która potrafiła sprzedać nawet najbardziej ckliwą historię tak że oglądający potrafił w to uwierzyć :) chętnie bym coś z nią obejrzała znowu w polskiej tv, ale nic nie puszczają :( no cóż zobaczymy może później będzie lepiej