PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Zauważyliście, że w tego typu telenowelach jak jest dana rozmowa pomiędzy bohaterami i z tej rozmowy wyniknie jakaś sensacja to nagle jest zbliżenie na twarz bohaterów i kapitalna muzyka autorstwa chyba samego Hansa Zimmera hahaha :) A tak na serio obejrzałem kilka odcinków z ciekawości i no cóż katastrofa. Poziom aktorstwa jest tragiczny, zwłaszcza ta stara, spasiona siwa babka, która przy jakieś tam sensacji spowodowanej dialogiem i te zbliżenie na jej twarz to zrobiła taką śmieszną minę, oczy szeroko otwarte oraz gęba jakby chciała coś wziąć do papy. Myślę, że bracia Zduńscy spokojnie daliby sobie radę. Meksyk stoi dla nich otworem :) Czemu ten serial nie zdobył nagrodę Emmy czy Złoty Glob nie mam pojęcia. Nawet nie muszę oglądać pierwszego odcinka, aby wiedzieć jak to coś się zakończy. Wystarczą mi reklamy w tv, zapowiedzi i już wszystko wiem. Jedyny plus to piękne kobiety oczywiście są wyjątki jak ta tłusta, siwa babka, ale ta co gra Miczurina to naprawdę ładna. No nic moja ocena jest chyba w sam raz na to co reprezentuje nam ta telenowela.

Pozdrawiam Was Miczuriny :)

bandofbrothers

Uważam, że tak nie jest tylko w telenowelach, ale w każdym serialu, czy filmie...
Marichuy

"Premios TVyNovelas 2009
Ceremonia rozdania nagród

Premios TVyNovelas to odbywająca począwszy od 1983 roku, coroczna uroczysta gala, podczas której nagradzani są pracownicy jednej z największych firm medialnych Televisa, stacjonująca w Meksyku.

Do tegorocznego rozdania nagród, telenowela Nie igraj z aniołem weszła z kilkoma nominacjami, a jury, w składzie: Flor Rubio, Mara Patricia Castañeda, Aurora Valle, María Zarattini, Nicandro Díaz, Pedro Damián, Raúl Araiza i Maxine Woodside nagrodziło Helenę Rojo za rolę Cecilii oraz Maite Perroni za postać Marichuy."

jagodajulia

"Uważam, że tak nie jest tylko w telenowelach, ale w każdym serialu, czy filmie..."

Że co?!?!?! Co za BZDURA!!!