PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Zmiana godziny

ocenił(a) serial na 1

Od 28 wrzesnia serial Nie igraj z aniołem bedzoe emitowany na anale TV4 o godzinie 19

ocenił(a) serial na 10
MelvinKoren

Cooo??? Nieeeeeeeeee to pewne tylko nie to blisss .Czyli ja nie będę mogła oglądać:(Debile zachciało im się zmian a było tak dobrze:(:(:(:(::(:(:(:(::(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

Powiecie mi dlaczego ta zmiana godziny bo nie rozumiem?

Zbuntowany_RBD

A wiesz może o której będzie Rodzina Serrano i czy będą jakieś zmiany co do emisji Zbuntowanych? Z góry dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
MelvinKoren

A mogę wiedzieć skąd wiesz??? może to taka zmiana jednodniowa bo np. będzie coś leciało ważnego akurat w poniedziałek i przeniesiono emisje odcinka...oby tak było !!!!!

ocenił(a) serial na 7
kasiaaaa_2

Tez o tym słyszałam..
"Nie igraj z aniołem" o 19.00, "Zbuntowani" o 15.15, a "Rodzina Serrano" 17.15 od 28 września. I to nie jest zmiana jednodniowa;/

ja nie rozumiem po co to tak zmieniać;/ Głupki.

arisa_

Estrella dzięki za odpowiedź i zgadzam się z Tobą w stu procentach ta zmiana jest bezsensowna. Jak oni mogą coś takiego robić telewidzom, przecież powinni się z nami liczyć. Już po prostu nie mam na nich słów. );

ocenił(a) serial na 7
RiDka

Nie ma za co, zawsze do usług:)

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Widziałem że była reklama dziś po 1 Rodzina Serrano o 15.15 po 2 Zbuntowani o 18.00 po 3 Nie igraj z aniołem o 19.00. Ale fajnie chyba pomogły te nasze emalie tyle ich było.

ocenił(a) serial na 10
MelvinKoren

Kurdeee jak oni mogli tak póżno dać ngza!!!!lepiej w miejsce Rodziny jakiejś tam dali by aniołka a Rodzine..przesuneliby na 19 bo tego nikt prawnie nie ogląda:( :( :( :(...

ocenił(a) serial na 7
kasiaaaa_2

ale wieczorem jest większa oglądalność.. I aniołek taką ma.. Będzie jeszcze większa tak mi się zdaje.

Czemu uważasz że jest za późno?? Przecież jakby dali 15.15 to wtedy oglądalność by im się zmniejszyła..

ocenił(a) serial na 10
arisa_

To mogli dać o 17.15 tak jak ta Rodzina S...A czemu nie pasuje mi o 19.00...bo ja np. zaczynam się o tej godzinie uczyć ..tak więc do tej pory mi wszystko pasowało a teraz to już chyba zrezygnuje z filmu;(

ocenił(a) serial na 7
kasiaaaa_2

aha , rozumiem..
Myślałam że masz na myśli emisję o 15.15.. A tak to spoko^^

W sumie masz racje, szkoła się zaczęła to na naukę trzeba czas poświęcić.. Ale to PODOBNO nie potrwa długo, tylko do 28 września.

ocenił(a) serial na 10
arisa_

OOO widzisz to fajnie jakby to zmienili !!!bardzo bym chciała ;)

arisa_

zmiana godziny emisji jest nieodwołalna:(( też nie jestem za tym żeby leciał serial o 19:/ może zmienią po nowym roku