Od 28 wrzesnia serial Nie igraj z aniołem bedzoe emitowany na anale TV4 o godzinie 19
Cooo??? Nieeeeeeeeee to pewne tylko nie to blisss .Czyli ja nie będę mogła oglądać:(Debile zachciało im się zmian a było tak dobrze:(:(:(:(::(:(:(:(::(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(
A wiesz może o której będzie Rodzina Serrano i czy będą jakieś zmiany co do emisji Zbuntowanych? Z góry dzięki za odpowiedź.
A mogę wiedzieć skąd wiesz??? może to taka zmiana jednodniowa bo np. będzie coś leciało ważnego akurat w poniedziałek i przeniesiono emisje odcinka...oby tak było !!!!!
Tez o tym słyszałam..
"Nie igraj z aniołem" o 19.00, "Zbuntowani" o 15.15, a "Rodzina Serrano" 17.15 od 28 września. I to nie jest zmiana jednodniowa;/
ja nie rozumiem po co to tak zmieniać;/ Głupki.
Estrella dzięki za odpowiedź i zgadzam się z Tobą w stu procentach ta zmiana jest bezsensowna. Jak oni mogą coś takiego robić telewidzom, przecież powinni się z nami liczyć. Już po prostu nie mam na nich słów. );
Widziałem że była reklama dziś po 1 Rodzina Serrano o 15.15 po 2 Zbuntowani o 18.00 po 3 Nie igraj z aniołem o 19.00. Ale fajnie chyba pomogły te nasze emalie tyle ich było.
Kurdeee jak oni mogli tak póżno dać ngza!!!!lepiej w miejsce Rodziny jakiejś tam dali by aniołka a Rodzine..przesuneliby na 19 bo tego nikt prawnie nie ogląda:( :( :( :(...
ale wieczorem jest większa oglądalność.. I aniołek taką ma.. Będzie jeszcze większa tak mi się zdaje.
Czemu uważasz że jest za późno?? Przecież jakby dali 15.15 to wtedy oglądalność by im się zmniejszyła..
To mogli dać o 17.15 tak jak ta Rodzina S...A czemu nie pasuje mi o 19.00...bo ja np. zaczynam się o tej godzinie uczyć ..tak więc do tej pory mi wszystko pasowało a teraz to już chyba zrezygnuje z filmu;(
aha , rozumiem..
Myślałam że masz na myśli emisję o 15.15.. A tak to spoko^^
W sumie masz racje, szkoła się zaczęła to na naukę trzeba czas poświęcić.. Ale to PODOBNO nie potrwa długo, tylko do 28 września.