hej :) Nie wiem jak ma na imię ta dziewczyna:D ale ona ma dziecko z Amadorem :D Czy nie wkurza Was ,że cały czas chodzi z czapką??!! Nie widziałam jej bez czaoki :P no chyba,że ominęłam jakiś odcinek :P mnie to strasznie irytuje!!
A Wam??
..............
..............
..............
Była w jednym odcinku bez czapki jak wychodziła za mąż za Eduarda ;)
Mnie też ciągle wkurza, że chodzi w czapce ;P
A mnie nie wkurza:) Ja tam uważam, że bardzo ładnie wygląda w czapce:) hmm... może to po prostu taki "zabieg upiększający", bo bez niej może nie wygląda tak ładnie? Nie mam pojęcia... w każdym razie dziewczyna z niej przepiękna:) jedna z ładniejszych w filmie. Ładniejsza jest już tylko aktorka grająca Rocio:)
Ja jeszcze pamiętam, że Beatriz była bez czapki,gdy ślub brali Izrael i Beki.
Był taki moment, gdzieś na początku (gdy dowiedziała się, że jest w ciąży). JM z Estefką i Eduardo z Beatriz poszli wieczorem do jakieś kawiarni(czy coś takiego), a tam była M z Amadorem. Wtedy Beatriz też nie miał czapki.
Ja też zauważyłam, że ona ciągle w tej czapce, ale wydaje mi się, że przedmówca ma rację. Chociaż ja uważam, że ta czapka pasuje jej do stroju.
Czapki nie miała chyba tylko, gdy nosiła sukienki.
Kiedyś mi to przeszkadzało, ale jakoś się przyzwyczaiłam. Przeszkadzało mi jak nosiła czapkę w domu...
No... to się wyjaśniło:) dzisiaj była bez czapki... W sumie skapnąłem się trochę za późno żeby się przyjrzeć dokładnie ale rzeczywiście chyba nosi czapkę, bo w niej lepiej wygląda:D tak przynajmniej mi się zdaje:)
yy dzisiejszego odcinka nie oglądnełam :P mam naukę ... ;|
ale wydaje mi się,że ładniej jej jest bez czapki, ma piękne włosy i oczka :P a czapka właśnie zakrywa jej oczy :P
heheh
Dobranoc;)
haha! no.. Beatriz jest prawie cały czas w tej czapce z daszkiem ;D btw. Beatriz (a raczej aktorka ją grająca) jest bardzo ładna!
A mnie denerwuje że ten mały synek Marichuy chodzi w czapeczce. Masakra. Przecież tam jest cholernir gorąco, a on nawet w domu ja nosi.