PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

pytanie

ocenił(a) serial na 8

Wie ktoś może jaką telenowele wyemituje TV4 po zakończeniu "CCEA"?

ocenił(a) serial na 10
mandy86

niestety nie wiem;/ ale ja osobiscie chcialabym zeby dali Mi Pecado;]

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

No ja też chce żeby wyemitowali tą telenowelę a dlaczego bo tam gra Maite Perroni. I może TV 4 da ją ale bym się bardzo cieszył.

Zbuntowany_RBD

ojj.. też bym chciała MI PECADO <3
niezmiernie bym się cieszyła, zapowiada się wspaniale. Mam nadzieje, że to ona będzie ;D

estrella93RBD

dalej nie wiadomo co będzie?
hmmmm...
pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 10
estrella93RBD

wiem tylko z moich wyliczen ze serial skonczy sie 15 marca.

Zbuntowana192

prawie za miesiąc już powinny być jakieś przecieki- oby to było równie fajne i żeby ktoś dodawał na yt bo ja nie mam tv4

marina23

dowiedziałam się, że nie będzie żadnej telki za ccea tylko jakiś amerykański serial:( pewnie tv4 stwierdziło że 4 na raz to za dużo

ocenił(a) serial na 10
marina23

o nieee....a wiecie co bedzie zamiat malej czarnej o 16? bo jest przeniesiona na 12 w weekendy..

Zbuntowana192

co? nie będzie żadnej telenoweli po NIE IGRAJ Z ANIOŁEM?
no chyba obie żartujecie .;P

estrella93RBD

tak słyszałam, ale nie wiem czy to prawda. napisałam do stacji tv4 w tej sprawie

marina23

to raczej pewne o 18 poleci kanadyjski serial a na 19 przerzucą Sortilegio:( Do tego powtórka Idiotek i Zbuntowanych (bezsensu powtarzać, zamiast dać nowe telki). Zapewne nie mają wykupionych praw do nowej produkcji i stąd to opóźnienie. Po zakończeniu Sortilegio ma pójśc nowa telka

ocenił(a) serial na 10
marina23

o kurcze.... szkoda;/

marina23

a jaka telenowela po Sortilegio?? znasz może tytuł ??:P
odp;)
pzdr;)
.........
.........
.........
.........

sydziuchna

niestety nie
....................
.......................

ocenił(a) serial na 10
marina23

po CCEA bardzo chciałabym Mi Pecado lub Verano de Amor z Dulce Marią. ale raczej tak się nie stanie, bo już by leciały jakieś reklamy albo gdzieś było by jakieś info. ale może po Sortilegio puszczą któryś z tych seriali? ah, było by świetnie x3

ocenił(a) serial na 10
shewolf_

No z tych propozycji chęcią bym bardzo zobaczył piszę o Mi Pecado z Maite Perroni lub Verano de Amor z Dulce Marią.

mandy86

A OD KWIETNIA MI PECADO Z MAITE PERRONI:)

nenneke_2

verano de Amor kiedy to pouszcza w tv 4<br/>

mandy86

od 15 kwietnia na tv4 bedzie szło Mi Pecado w którym bedzie grała Maite Perroni :) to już jest potwierdzone pisza o tym w świecie seriali :)

ocenił(a) serial na 10
mandy86

Prawdopodobnie 'Mi pecado' Będzie wyemitowane od kwietnia ;)
Chociaż sama osobiście wolała bym, aby wyemitowali coś z Wiliamem i Maite, bo oni tak idealnie się dobrali i rewelacyjnie grali jako para kochanków :D