No ja też chce żeby wyemitowali tą telenowelę a dlaczego bo tam gra Maite Perroni. I może TV 4 da ją ale bym się bardzo cieszył.
ojj.. też bym chciała MI PECADO <3
niezmiernie bym się cieszyła, zapowiada się wspaniale. Mam nadzieje, że to ona będzie ;D
prawie za miesiąc już powinny być jakieś przecieki- oby to było równie fajne i żeby ktoś dodawał na yt bo ja nie mam tv4
dowiedziałam się, że nie będzie żadnej telki za ccea tylko jakiś amerykański serial:( pewnie tv4 stwierdziło że 4 na raz to za dużo
o nieee....a wiecie co bedzie zamiat malej czarnej o 16? bo jest przeniesiona na 12 w weekendy..
to raczej pewne o 18 poleci kanadyjski serial a na 19 przerzucą Sortilegio:( Do tego powtórka Idiotek i Zbuntowanych (bezsensu powtarzać, zamiast dać nowe telki). Zapewne nie mają wykupionych praw do nowej produkcji i stąd to opóźnienie. Po zakończeniu Sortilegio ma pójśc nowa telka
a jaka telenowela po Sortilegio?? znasz może tytuł ??:P
odp;)
pzdr;)
.........
.........
.........
.........
po CCEA bardzo chciałabym Mi Pecado lub Verano de Amor z Dulce Marią. ale raczej tak się nie stanie, bo już by leciały jakieś reklamy albo gdzieś było by jakieś info. ale może po Sortilegio puszczą któryś z tych seriali? ah, było by świetnie x3
No z tych propozycji chęcią bym bardzo zobaczył piszę o Mi Pecado z Maite Perroni lub Verano de Amor z Dulce Marią.
od 15 kwietnia na tv4 bedzie szło Mi Pecado w którym bedzie grała Maite Perroni :) to już jest potwierdzone pisza o tym w świecie seriali :)