w pierwszej chyba nikt nie spiewa jest weslo taneczna, jak sie ja slyszy to wiadomo ze to sa prawdziwe meksykanskie rytmy. a 2 wystepuje czesto jak Marichuy wspomina Juana Miguela , nie chodzi mi tu o Solo Tu. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi bo napisalem to tak chaotycznie ale nie wiem jak to mam napisac xd
Druga piosenka to zapewne Esta Soledad - Maite Perroni bądź Contigo - Maite Perroni, bo sądzę, że jeszcze to nie jest ten etap, w którym leci Separada de Ti również Maite Perroni.
taaak juz po tytule wiem ze to ta piosenka Dzieki :))) no jeszcze tylko ta piersza, to jest chyba sama melodia , ale taka wesola rytmiczna
Może to jest ta rytmiczna o której myślałeś:
http://www.youtube.com/watch?v=wUYyvgS2Sao
Jak nie to sobie poszukaj na tym kanale na yt, tam jest 12 melodii z CCEA, ale to chyba będzie raczej ta, bo tylko ta jest taka rytmiczna ;).
Nie oglądam 3 raz tej telki, więc dokładnie nie wiem o jaką piosenkę ci się rozchodzi, ale wiem że kiedyś leciała pioseka Davida Bisbala Digale. Sprawdź czy o tą chodzi.
Jak nie to podaj np. numer odcinka lub konkretna scenkę z konkretnego odcinka, to postaram się poszukać tytułu piosenki.