podobno tvn wykupil badz sa rozmowy nad wykupienie i wyemitowaniem "uważaj na anieła" w tvn'ie.
wpisalam w googlach cuidado con el angel i mi wyskoczyl komunikat.
oczywiscie nie mozna sie na tej informacji wzorowac lecz jest to jakas nadzieja.
Niedawno zaczelam ogladac ten serial a raczej tenelowele i musze powiedziec ze ciekawa a may naprawde spelnia role powieżoną w jej rece!
Ja widziałam chyba odcinek 57 i musze przyznać że Maite dobrze gra. O co chodzi w tej telenoweli? O czym opowiada?
wiec:
Marichuy (MCH) wychowywala sie w przytułku la sierot pewnego dnia z niego uciekla blakajac sie po "swiecie" w lesie zgwalcil ja mezczyzna i zostal jej uraz. gdy siedziala sama pod drzwiami candelaria ja przygarnela i od tamtej pory traktuja sie jak matka i corka. candelaria pracowala przy praniu i MCH pewnego dnia zanosci je do JM( juana migela)
i zauroczaja sie w sobie od pierwszego wejzenia. JM jest psychoanalitykiem. pewnego dnia dochodzi do bijatyki ktorej powodem byla MCH i grupa trafia na komende tam zjawia sie JM, MCH namawi go zeby ja pusicil bo czeka na nia chory ojciec i potrzebuje jej pomocy ten ja puszcza. pozniej MCH kradnie mleka z pod mieszkan i zabiera je do sierocinca dla sierot. okradzione sasiadki widza ze to MCH i ida na policje. pozniej MCH wybija szyby w domu sedziego velarte bo reszta grupy z dyskoteki musi zaplacic grzywne i jej sie do wydaje niesprawidliwe. trafia do wiezienia i JM pomaga jej zeby nie trafila do wiezienia dla kobiet i bierze ja do siebie do domu ta po paru dniach musi sie przeniesc fdo rodziny velarte bo JM zaczyna czuc miete do niej a jest swierzym wdowcem co okazuje sie pozniej nie prawda. tam w domu sedziego ma duzo klopotow bo estefania ktora podaje sie ze corke cecylii(ktora jak byla mloda oddala corke do przytulku) ciagle szykuje na nia zasadzki a ze sedzia jej naprawde nie lubie to wiezy w kazde przewinienie. gdy oskarzaja MCH o kradziez ja prosi JM by ja z tamta zabral i ten sie zgadza. ci zakochuja sie w soobie i biara slub w noc poslunbna MCH przypomina sobie ze osoba lktora ja zgwalcila to JM. Ta odniego odchodzi pozniej okazuje sie ze jest w ciazy i ucieka od niego. on nie wiem o ciazy(jak narazie). i wyjechala z candelaria do leoparda i powoli sie chya w niej zakochuje a zeby bylo ciekawe leo zna JM. i narazie to tyle aaa i jeszcze zona JM i estefania( ma objesje na pkt JM) i amador ktory (ma obsesje ma pkt MCH) chca zabrac jej dziecko zaraz po porodzie ale nie wiedomo na razie bo jeszcze nie urodzila. a MCH jest prawdziwa corka cecylii.
no ale sie rozpisalam ale to tak z grobsza nie ;))
Jestem w USA i mam mozliwosc ogladac CCA chociaz obiecalam sobie ze nie bede... Ale mi sie spodobalo. Zwlaszcza, ze William jest sliczny:)
Ale ostatnio mnie zatkalo:
To Juan Miguel jej nie zgwalcil "przed laty" tylko ja pocalowal i mocno przytulil - wg slow ojca Anzelmo do Adriana!!! I to ja tak poturbowalo psychicznie?! Rozumiem ze byla mloda, przerazila sie i w ogole ale zeby caly czas snic o tym koszmary i nie dac sie dotknac mezczyznie!!!
Nigdy mi nie pasowalo ze on ja zgwalcil bo to do niego kompletnie nie pasuje. Ale teraz znow mi nie pasuje ta wersja. Poza tym nie pasuje mi ze on obwinial sie o to co zrobil przed laty a nie pamietal twarzy dziewczyny ktora "pocalowal i mocno przytulil":) Dziwne.
Wlasciwie to ja to tylko ogladam dla Candelari ktora robi swietne miny. Jak udaje calowanie:D Wymiekam:)
swoja droga, to by bylo dziwne, gdybypsycholog, dobry ojciec zgwalcil dziewczyne, nawet po pijanemu. moze scenarzysci w ten sposob probuja rehabilitowac reputacje Juana Miguela;)
na szczescie nie musimy czekac az tvn skonczy jakies rozmowy ... tv4 wzielo to w swoje rece i juz nie dlugo beda emitowane odcinki :d