PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

dzisiaj byl 1 odcinek... i jakie macie wrazenia po obejrzeniu.? podoba wam sie.?

mi osobiscie tak srednio, o wiele berdziej wole zbuntowanych, a tutaj bylo to takie troche przynudzajace ,ale pod koniec zrobilo sie ciekawiej.
ale i tak bede ogladac, moze z czasem bedzie coraz fajniej..;pp

ocenił(a) serial na 7
Ewka___

Mi 1 odcinek podobał sie. Vivian jest swietna

kami09

ja już po 15 min. sie domyśłiłam o co kaman. ten facet z jej snow to ten bogacz ktory zaluje ze popelnil blad w przeszlosci?? mam racje?? ktos wie jak to sie potoczy?

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

znaczy ze co ?? ten bogacz ja zgwalcil czy jak.?? bo ja nie znam tej fabuly, to nie wiem praktycznie o co chodzi.;pp

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

ajj sorry, wlasnie przeczytalam ŚŚ i wychodzi na to, ze ona i ten bogaty beda potem razem, ale kiedy ona sie dowie, ze to on ja napad to rozstana sie i wtedy sie okaze, ze ona jest z nim w ciazy... taa??

no to zapowiada sie calkiem fajnie.;pp

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

ten film przypomina mi ZBUNTOWANEGO ANIOŁA . tam też była dziewczyna ,
która często chodziła do kościoła, miała dobre serce i była biedna . a
zakochała się w bogaczu :D

a ta telenowela jest świetna !

Lucrecia

Fajna telenowela :D Bardzo mi się podoba :D

Lucrecia

mnie też od razu skojarzyło się to ze "Zbuntowanym aniołem".
tylko oprawa trochę inna... no i historia też w miarę oryginalna...

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Krotkie Streszczenie!!
(bardzo fajny serial)

Tak ta głowna bohaterka (Marichuy) bedzie z Tym doktorem (Juhan Miquel)
najpierw ona go oszuka bo trafi na komisariati on jej uwiezy pozniej mu powie o Tytm ze go oszukała jego siostra Cioteczna (ktora sie troche koleguje z Marichuy) pozniej on poleci ze swoja zona Viviana na karaiby )chociaz nie bd chciał) i ich samolot sie rozbije ..uratuje sie Juhan Miquel i Viviana..ale nie znajda jej ciała i beda uwazali Viviane za zmarła i zaginiona .. Viviana bedzie zyła sobie i nie bd chciała wrocic do Juhana Miquela i swojej corki bd pragneła zyc od nowa ..;/ pozniej jakos marichuy sie zaprzyjani z Juhan Miquel ( i on ze jest psychologiem pojda do jego gabinetu i zaczna sobie rozmawiac ..i pozniej marichuy cos sie wypsnie .i on ja bd prosił zeby mu powiedziała ..nie bd chciała ale wkoncu mu powie ze chciała ja kiedys zgwałcic jakis koles ..i ze bardzo go nie nawidzi on sie z czaji ze to on był ale jej nie powie pozniej pojdzie sie wyspowiadac do ksiedza ze to on (chyba) chciał zgwałcic marichuy kiedys gdy był pijany) i dlatedgo został tam tym psychologiem zeby pomagac ludziom ktorzy nie daja soebie rady ..aby odkupic winy za to co kiedys usiłował zrobic i ksiadz u powie ze dobrze ze załuje i ze Bog mu kiedy s wybaczy czy cos takiego)jakos pozniej ona zamieszka wiego domu Estefania zamieszka z prawdziwymi rodzicami Marichuy (bd sie podawac za ich prawidziwa corke) pozniej Marichuy trafi do domu swojch porawdziwych rodzicow (ale nikt nie bd wiedział ze to jest ich prawdziwa corka a Marichuy nie bd wiedziała ze to jej prawdziwi rodzice)
pozniej jakos sie okaze ze jednak estafani nie jest ich corka (niewiem czy nie powie to słuzaca tej celinie , bo chyba ona usłyszy jak rozmawia o tym estefanija z ta swoja ciotka) pozniej Marichuy ozeni sie z Juhan Miquelem ..i zajdzie wciaze ..ale nie bd narazie otym wiedizał na drugi dzien po slubie Marichuy dowie sie o przeszłosci Juhan Miquela i wyprowadzi sie z ta praczka gdzies daleko ..pozniej urodzi dziecko
Juhan Miquel bd ja szukała ..i zeby mu wybaczyała ..itp pozniej pojawi sie jakas dziewczyna ktora bd chciała byc z Juhan Miquelm i bd wszystko robic zeby Marichuy nie byla znim i porwie ja i bd chciala podpalic marichuy w jakims budynku)ale ze ta dziewczyna była wciazy z kims niewiem z kim to złapia ja skurcze i upadnie i marichuy uratuje ja i siebie ..i gdzies w lesie ta dzieczyna zacznie rodzic i marichuy odpierze porod :) ....pozniej nie wiem dlaczego ale Marichuy nie bd widziec ..i zamieszka z ta dziewczyna a ta dziewczyna wykorzysta to ze marichuy nie widzi i bd robic jej jakies złe rzeczy (atak bd udawac jej przyjaciołe) posmaruje marichuji masłem schody i marichuy sie porzewroci zi znajdzie sie w szpitalu .... a pozniej nie wiem co bd :) jak cos to napisze:)

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Rzeczywiście bardzo podobne do "zbuntowanego anioła". ;)
Film narazie mi się podoba a dopiero się rozkręca ;)
Czytałam trochę streszczeń tak na początek i zapowiada się bardzo ciekawie ;)

ocenił(a) serial na 8
Ewka___

SPOILER

Ta dziewczyna ktora bedzie robic wszystko aby zdobyc Juana Miguela to Ana Julia.Poczatkowo jest przyjaciolka Marichuy i w filmie nawet nie wymieniaja jej imienia.Potem gdy Marichuy traci wzrok Ana Julia zaczyna swoje starania o zdobycie Juana Miguela.Jako "przyjaciolka" Marichuyi opowiada jej rozne klamstwa to samo robi dla Juana Miguela.Ale i tak nie moze go zdobyc.Co ja denerwuje i mota dalej.Jest odpowiedzialna za wiele zlych rzeczy ktore przytrafiaja sie Marichuyi.Aby tego malo zaczyna mieszac u innych bohaterow jak Rocio,Eduardo i Beatrice.Najpierw przejrzaly ja Candelaria i Ornelia i zaczely robic wszystko aby odciagnac ja od ?Marichuy i Juana Miguela.
Zmija wyzbywa sie resztek godnosci i na sile lazi za Juanem Miguelem.Maci w glowie jego corki udajac jej przyjaciolke.
Dosypala cos do whisky dla Juana Mniguela ze ten zemdlal a potem usilowala przekonac go ze ze soba spali.Zachodzi w ciaze z Amadorem a potem lazi za wszystkimi i Juanem Miguelem probujac wmowic im ze to dziecko Juana Miguela.Poczatkowo nikt nie wie co o tym myslec ale ostatecznie nikt jej nie wierzy ale ona i tak dalej za nimi lazi :/ Juan Miguel nia gardzi ale ona i tak usiluje go przekonac aby byli razem :/
Scena gdzie porwala Marichui i usilowala ja podpalic a potem zaczela rodzic i Marichuy uratowala i ja i siebie jest bodajrze w przedostatnim odcinku.Tam sie konczy rola Any Juli.Rodzi corke i umiera.

pandora0

hej Przecież nas aniołek teraz nie leci. Albo ja nic nie wiem i są może jakieś powtórki jeśli tak to napiszcie mi na jakim programie i o której są

ocenił(a) serial na 8
Migotka19

Ja obejrzalam caly serial do konca na you tube po hiszpansku.Wiec znam juz cala historie.

pandora0

Ja tez oglądałam i nie podoba mi się to ze oni tak bardzo będą cierpieć nawzajem :((

ocenił(a) serial na 8
Migotka19

Mi tez to sie nie spodobalo.Prawie do konca byli oddzielnie :(
Jesli chodzi o ich zwiazek to najlepsze byly poczatki serialu.

pandora0

No fajne początki były ;)
Fajne tez bedą odcinki jak ona bedzie myślała ze JM to Pablo ;)

Migotka19

Świetny wątek ;)
Zapraszam na swój blog i oczywiście do komentowania
http://najwieksze-roznice-wieku-w-zwiazkach-w-showbiznesie.blog.onet.pl/

ocenił(a) serial na 8
Migotka19

Tez mi sie podobaly te odcinki ale draznilo mnie to ze jednak nie wie.A byli oddzielnie jeszcze dluzej tylko dlatego ze Marichuy jest tak samo uparta jak jej filmowy ojciec Patricio.Jednemu i drugiemu nie przemowisz do rozumu czy to slowami czy lopata ;)