Bardzo lubię ten serial i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki :)) I tak oglądając nei mogę się pozbyć wrażenia, ze Dani i Nico stanowiliby świetną parę! ;D Zdecydowanie widzę ja bardziej z nim niż z Mattem :) I tak było od pierwszego docinka ;) A teraz gdy pojawiął sie Laura, (5odc) to może faktycznie sprawa sie wyklaruje, że Matt będzie miał laskę ;)
Między Dani (którą uwielbiam! :P) a Nico jest chemia, nie wiem jak to nazwać, bo przecież nie było żadnej takeij sceny, ale da się wyczuć z pewnością zainteresowanie ;) Dani wciąż wypytruje Nico o różne rzeczy ;) myślę, że on ją intryguje, jego przeszłość ;) Swoja drogą jest całkiem sexy - ma to coś ;) Taki tajemniczy, troszkę mroczny ale za to jaki opiekuńczy i lojalny :) Bardzo jestem za tym, by scenarzyści poszli w tę strone, i myślę, ze małymi kroczkami idą :)
A Wam jak sie wydaje?? :)
Zgadzam się z Tobą. Mam nadzieję, że się zejdą, i to jeszcze w tym sezonie (o ile planują kolejne). Dani jest świetna! ;)
Również odniosłam takie wrażenie i jak najbardziej im kibicuję, choć jak Nico powiedział : SPOJLER "Niektóre ptaki wolą latać solo" KONIEC SPOJLERA
Ale widać że on też ma do niej słabość :) A Matt sorki ale był dobry na jedną noc.
Matt nie jest taki zły... Jest dobry dla Dani. Spędzili ze sobą jedną noc a on najwyraźniej się w niej zakochał. Nawet jak Laura wróciła, on myślał tylko o Dani. Przez jakiś czas kibicowałam im, żeby Dani przekroczyła "granicę". Mimo wszystko zgadzam się z Wami, że między nią a Nico coś jest :) Zainteresowanie, ciekawość, chemia. To jak nieraz na nią Nico patrzy...podoba mu się to co widzi, i nie mam na myśli tylko jej wyglądu. To jaką jest kobietą i matką, to jak troszczy się o pacjentów i jest wobec nich lojalna. Sam taki jest i pewnie takiej kobiety szuka. Jego tajemniczość bardzo ją intryguje. Mnie też, i mam nadzieję, że rozwiną jego postać i ich wątek w 2 seasonie. Trochę to będzie skomplikowane, teraz kiedy Dani i Matt są parą... Najwyraźniej to będzie Nico trochę przeszkadzać i może sprawi, że się trochę otworzy...:)))))))
To powiedział w odcinku dziesiątym (właśnie to oglądałam).
Ale, patrząc na szczęście Dani do mężczyzn, to się cały czas zastanawiam, co ona takiego widzi u Matta, skoro ma tak blisko cudownego faceta, jak właśnie Nico. A trafić na takiego, jak on, to jak zdobyć los na loterii.
Mi aż szczena opadła, jak zobaczyłam końcówkę zwiastunu. No wreszcie coś idzie w tym kierunku ;)
A propos Nico... Widzieliście reklamę pewnej stronki w połowie ósmego odcinka? Oto ona http://thenicofiles.usanetwork.com// Czyli nasz kochany Nico w akcji ;)
Wiem. Właśnie obejrzałam odcinek ( już prawie by to zrobili), a potem zwiastun finału.... Ale jestem podekscytowana :)))) Wreszcie coś zaczyna się dziać między nimi ;))))))))))
Widziałam ten finał i był po prostu świetny. Jesli wierzyc w to, co bylo zapowiedziane na poczatku promo kolejnych odcinków, to mają się pojawić juz zimą. Pytanie tylko, dokładnie kiedy. A Dani będzie musiała dokonać wyboru między facetami. Na jej miejscu, jednak wybrałabym Nico ;p
Najnowsze odcinki zaplanowane są dopiero na styczeń :( Niestety długo musimy czekać ale myślę że warto bo to naprawdę wspaniały serial.